Tvář roku 2023 – Petr Vrla a Anna Pátková

Vítězové soutěže uvidí Niagarské vodopády!

„Přihlásila jsem se sama, s podporou mojí maminky. Fandí mi a jsem moc vděčná, že můžu mít vedle sebe takového člověka,“ prozradila Anna Pátková poté, co se stala vítězkou soutěže Tvář roku 2023. Letošní 22. ročník se konal v pražském restaurantu Střelecký ostrov s parádním výhledem na Národní divadlo. V mužské kategorii získal první místo Petr Vrla, který se netají tím, že by chtěl být filmovým hercem.

Lucie Junková, Richard Sacher, zakladatel soutěže Tvář roku Josef Čermák, vítězka Anna Pátková, předloňská vítězka Aneta Resslerová a Petr Jančařík

„Vždycky jsem měl rád Roberta Downeyho Jr., takže kdybych ho mohl potkat na place a ještě si s ním zahrát, bylo by to určitě super,“ prozradil tento sympaťák. Zatímco on to měl – jakožto Pražan – na Střelecký ostrov kousek, Anna Pátková přijela až z Třebíče. Jeden ze soutěźících nedorazil vůbec, poněvadž si den před akcí přivodil úraz během nacvičování volné disciplíny. Z Plzně přijel – společně s manželkou – moderátor Petr Jančařík, aby zasedl do poroty. V ní nechyběli ani malíř a scénograf Vladimír Kiseljov, imitátor Libor Petrů, zpěvačky Marie Pojkarová a Jana Chládková, herečky Bára Fišerová, Eva Aldner Jízdná a Johana Vašková, fotograf Jan Parkman, vítězka předloňského ročníku Aneta Resslerová či vítěz loňského ročníku Daniel Korinta.

Na druhém místě skončili – Denisa Hrušecká a Filip Volek

Finále soutěže Tvář roku 2023 moderoval zpívající spisovatel Richard Sacher, který v průběhu večera skvěle improvizoval, když to bylo potřeba. Finalisté a finalistky se postupně představili ve sportovním, společenském a plážovém oblečení, vrcholem programu byla přehlídka šatů a obleků studia CHIC. Pestrá a místy i dosti zábavná byla volná disciplína. Publikum si například vyslechlo hru na kontrabas či zhlédlo ukázku historického šermu. Příjemné bylo také pěvecké vystoupení několika mladých začínajících zpěvaček.

Lucie Junková se soutěžícími

Všichni soutěžící dostali dárkové balíčky a poukazy, vítěz a vítězka navíc převzali poukaz na dvoudenní výlet k Niagarským vodopádům pro dvě osoby od společnosti StockholmDream Travel. Soutěž pořádaly společnosti Let’s iTEMS a StockholmDream Production. „Výtěžek z akce putuje na spolek Galerie Silných Srdcí, který podporuje děti z dětských domovů a matky samoživitelky,“ oznámila Lucie Junková, ředitelka soutěže Tvář roku.

Richard Sacher, Lucie Junková a Petr Jančařík

Richard Sacher a Petr Jančařík

Foto – Michal Touš a Jakub Schulz

Taneční magazín

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..