Láska na zakázku v Brně

Práce a city nejdou dohromady! Eva Toulová, český Belmondo Martin Kraus, Václav Upír Krejčí a další

Do prostor Brněnského klubu Pitkin se přesunulo natáčení komedie s názvem LÁSKA NA ZAKÁZKU. Po lokacích v Praze, Kolíně a Jihlavě proběhlo v moravské metropoli natáčení romantických scén režisérky Evy Toulové s českým Belmondem Martinem Krausem, u kterých nechyběl ani Václav Upír Krejčí s Petrem Baťkem.

Snímek nám představí příběhy několika hlavních hrdinů, kterým se hned v úvodu splní sen a získají vysněné povolání. Záhy ale zjišťují, že ani to vždycky nemusí ke štěstí stačit a i vytoužená kariéra nemusí být procházka růžovým sadem, obzvlášť, když se do práce začnou míchat city.

„Dávej pozor na to, co si přeješ, mohlo by se to splnit – to je přísloví, které by mohlo připravovaný film charakterizovat. Naši hrdinové žijí své sny, ale postupně se z nich stávají spíš noční můry.“ přiblížila snímek režisérka Eva Toulová. „Chtěli jsme v této nelehké době natočit odlehčený film, který pobaví a rozesměje. Vybrali jsme zajímavá povolání, na které jsme se podívali tou nejhumornější optikou.“ doplnila.

Do hlavní z role obsadila režisérka Martina Krause, který hraje postavu hypnoterapeuta. „S Martinem jsme už kdysi natáčeli a vždycky to byla příjemná spolupráce. Už od začátku se mu líbil scénář a na roli Vítka je perfektní!“ pochvaluje si režisérka.

Natáčení filmu Láska na zakázku je aktuálně v plném proudu a probíhá na rozmanitých lokacích. Štáb má za sebou natáčení v Praze, Brně, Kolíně, Jihlavě. Diváci se mimo Martina Krause mohou těšit na taková herecká jména jako například Jiří Krampol, Václav Vydra, Jaromír Nosek, Uršula Kluková, Petr Batěk, Václav Upír Krejčí. Komediální snímek by měl být k vidění v kinech letošním rokem.

Foto: Elen Yermachenko

Eva Toulová exkluzivně 

pro Taneční magazín

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..