Nemáte dosud žádné plány na Silvestra?

Richard Sacher a Marie Pojkarová zvou na silvestrovskou párty

Nemáte dosud žádné plány na Silvestra? Pokud se chcete příjemně pobavit a nemačkat se v davu, vyražte do pražského klubu rest.art v Podolské ulici, jen pár metrů od tramvajové zastávky Podolská vodárna. Od 19 hodin tam můžete oslavovat společně se zpívajícím moderátorem Richardem Sacherem a zpěvačkou Marií Pojkarovou, kteří si pro hosty připravili speciální program ve stylu oldies párty.

Klub rest.art je rozdělen do tří částí. Zatímco ve dvou můžete posedět nebo postát a občerstvovat se, v té třetí se bude odehrávat program a později i diskotéka. Mezi 20:30 a 23:15 vás ve dvou blocích zabaví právě Richard Sacher a Marie Pojkarová. Těšit se můžete na známé české i světové hity v podání těchto interpretů, chybět nebudou ani soutěže a tombola. Do té bude automaticky zařazen každý návštěvník, který u vchodu zaplatí vstupné ve výši 100 Kč.

„Po skončení tohoto programu vás čekají DJ Tessinule a Lucky Luciano, přípitek a ohňostroj před klubem. Kdo rád tancuje, bude mít možnost, otevřeno budeme mít až do ranních hodin,“ prozradil Nikita Balaban, manažer klubu rest.art. A co je hlavní – ceny míchaných drinků, piva i jídel jsou velice příznivé. Například za bavoráka, beton nebo gin s tonikem zaplatíte 99 Kč. Tak tohle vypadá na skvělý Silvestr 2022!

Foto – archiv klubu rest.art

Taneční magazín

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..