Manželský čtyřúhelník na horách

Proč se chlapi nikdy neptají na cestu a jak se správně vymačkává zubní pasta? ( účastnil se i Jan Rosák, Michaela Dolinová a např. Karel Voříšek a další)

12.prosince proběhla v Divadle U Hasičů premiéra očekávané komedie „Manželský čtyřúhelník na horách“ v režii Jakuba Zindulky, známého například jako vodníka z pohádky Princezna ze mlejna. Po celou dobu komedie se z hlediště ozývaly salvy smíchu od diváků, kteří tak ocenili herecké výkony hlavních představitelů, kterými byli Dana Homolová, Vladimír Kratina, Ivana Jirešová nebo Martin Sitta.Osudy čtyř protagonistů z komedie Manželský čtyřúhelník, která se dočkala přes 200 repríz, nedaly spát ani Fanny agentuře, ani autorovi. Režisér Jakub Zindulka se tedy zamyslel nad tím, co se z našeho běžného života  do prvního dílu nevešlo. Kdo má vynášet smetí, proč se chlapi nikdy neptají na cestu a jak se správně vymačkává zubní pasta? Nejen to budou řešit na horské chatě před Vánocemi.

Dana Homolová zároveň slavila své kulaté 70. narozeniny a tak už předem požádala všechny příchozí diváky, aby místo dárku pro ni přispěli pro miniazyl Voříškov pro opuštěné  a týrané psy a jiná zvířata. A tak v předsálí u kasičky Voříškova stála a lákala diváky k finančnímu přispění herečka Michaela Badinková. S tou dorazili na společné setkání po 20 letech od uvedení muzikálu Pomáda i další herci a to Roman Vojtek, který hrál v Pomádě Dannyho, Vanda Károlyi Konečná, která si střihla roli Rizzo a Martin France si tenkrát zahrál Rogera. Dana Homolová všem těmto hercům hrála ambiciózní ředitelku střední školy.

Na následné afterparty se pak ukázali například i moderátor a herec Jan Rosák s manželkou, herečky Michaela Dolinová a Martina Hudečková, moderátor Petr Lesák a také moderátor Karel Voříšek, který z pódia vtipně odprezentoval miniazyl Voříškov.

Martin Production, Taneční magazín

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..