Až na vrcholky hor

2.ročník koncertu v hotelu Kristian v Kubově Huti

„Až na vrcholky hor“ u hotelu Kristian v Kubově Huti 

                                        sobota 19. října 2019 od 15.00 hodin   

               pod záštitou hejtmanky Jihočeského kraje Ivany Stráské

                  pod záštitou starosty obce Kubova Huť Zbyňka Klose                 

 

Agnetura Martin Production pod záštitou  Jihočeského kraje a obce Kubova Huť co nejsrdečněji zve v sobotu 19. září 2019 v krásném šumavském městečku Kubova Huť na úpatí Boubínského pralesa na 2. ročník benefičního koncertu  „Až na vrcholky hor“, jehož výtěžek je určen pro Dům klidného stáří v Pravětíně.

V loňském roce se uskutečnil 1. ročník tohoto koncertu, který pořádala obec Kubova Huť.

Letos se koproducentem hudebního benefičního setkání stala agentura Martin Production, která má s podobnými koncerty bohaté zkušenosti.

Hlavním partnerem tohoto setkání se stala obec Kubova Huť a Jihočeský kraj, letos  včele s jeho hejtmankou Ivanou Stráskou, která dala akci  „zelenou“.

No a koho, že to uvidíte na letošním ročníku benefičního koncertu od 15.00 hodin?:

2.ročník – 19. října 2019 od 15.00

Z letošních účinkujících se můžete těšit na tato jména: MILAN DROBNÝ, KAMELIE, MARTIN FRANCE,  MARCELA BŘEZINOVÁ, SÁMER ISSA, MAGDA MALÁ, ZBYNĚK DRDA, MARTINA BALOGOVÁ A MILAN ŠATNÍK.

Moderace se ujme Michaela Marková.

Podmínkou pro účinkování interpretů na této akci je bezpodmínečně zpívání na živo a to buď na halfplayback nebo s muzikanty.

Vstupenky za 200,- Kč je možné zakoupit  přímo v den konání koncertu přímo na místě. Děti do 8 let vstup na koncert zdarma.

Posláním Domu klidného stáří Pravětín je poskytovat ubytování a sociální služby seniorům, kteří se nemohou sami o sebe postarat z důvodu nemoci či zdravotního postižení. Chceme  umožnit takto znevýhodněným lidem prožít aktivní a důstojné stáří v zařízení rodinného typu s kapacitou 36 lůžek. Přizpůsobujeme poskytování služeb individuálním potřebám a přáním uživatele, podporujeme zachování jeho dosavadního způsobu života a rozvíjení sociálních kontaktů.

Komu? Osobám od 60 let věku, které mají sníženou soběstačnost z důvodu věku a které z tohoto důvodu potřebují pravidelnou pomoc jiné fyzické osoby při úkonech péče o vlastní osobu převážnou část dne a jejichž potřeby nelze zajistit prostřednictvím terénní pečovatelské služby nebo rodiny

Děkujeme vám všem, kteří společně s námi podpoříte 2. ročník benefičního koncertu „Až na vrcholky hor“ v Kubově Huti.

 

Letošní upoutávka:

Martin Production,

TANEČNÍ MAGAZÍN

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..