VLASTIMIL HARAPES zpíval na vánočním večírku

Magda Malá prozradila, že byla zamilovaná do Martina France

Ze tří zpěvaček, prostorově objemnějších, dorazily pouze dvě, protože třetí zpěvačku odvezla záchranka do nemocnice.

Po rozdováděných Koulích se mikrofonu ujala zpěvačka a herečka Světlana Nálepková, která naopak náladu zklidnila dvěma francouzskými šansony, přitom jeden přednesla ve francouzštině a druhý rodnou češtinou a po svém vystoupení spěchala na další na Žofín.

Po pěvecké části se divákům představila nezisková organizace Helppes se svými psími svěřenci, včele s jejich ředitelkou Zuzanou Daušovou.

Na vánoční show dorazil  baletní mistr, herec a zpěvák Vlastimil Harapes, který zazpíval dva songy z divadla Semafor, kde v současné době vystupuje.

Po bývalém tanečníkovi nastoupila mladá krev a to v podání Elišky Mrázové (Elis), která se svým nezbytným ukulele zazpívala nejen svůj megahit Shubidu, ale i vánoční koledu Tichá noc.

Mladou zpěvačku Elis vystřídal zpěvák a producent a ten večer i moderátor Martin France, který doslova roztančil všechny přítomné diváky, včetně jeho některých pěveckých kolegů. Dokonce se během jeho vystoupení za ním objevilo taneční duo z řad diváků, kteří byli už hodně veselí a hraví a Martina málem smetli z improvizovaného pódia.

Poté diváky potěšila svými gospelovými songy Leona Gyongyossi a pozvala zároveň na další gospelový koncert v této restauraci s pravým černošským gospelem.

A jako poslední z interpretů vystoupila malá Magda Malá,  ovšem  s velikánským hlasem. Zazpívala nejen draculovský hit „Jsi můj pán“, ale též vánoční koledy a na poslední z nich vyzvala i své kolegy a odvážné přítomné diváky, aby si sní koledu „Narodil se Kristuspán“ zazpívali. A tak došlo i na sborové zpívání. A během tohoto svého vystoupení Malá prozradila, že byla do Martina France velmi dlouho zamilovaná, když spolu navštěvovali Muzikálovou školu Petra Novotného, což byl pro Franceho trochu šok, protože o tom nevěděl.

Po skončení koncertu pozval majitel restaurace Milan Harajda interprety na malé pohoštění.

Agentura Martin Production,

Taneční magazín

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..