Tak všechno nebo nic

Jiřina Anna Jandová pokřtila v Pipi baru svůj nový singl

Zpěvačka Jiřina Anna Jandová, dcera Dalibora Jandy,  pokřtila 6. listopadu v pražském Pipi baru svůj nový singl „Tak všechno nebo nic“.  Současně vychází také DVD.

Jiřina

Jiřina s Daliborem Jandou

Na křest samozřejmě přijel otec s  legendárním „chraplákem“ Dalibor Janda a další významní hosté – hudebník Felix Slováček, autor hudby Eduard Parma,  operní pěvkyně Andrea Tögel Kalivodová, módní návrhář Osmany Laffita,  moderátor Tomáš Kraus, který si zahrál v klipu a jehož hlas je také na nahrávce,  Jaromír Soukup, Ladislav Hruška, Lucie Gelemová a Uwa Janik.

Tak ať se daří!

Andrea Kalivodová pochválila název písničky, který je prý výstižný  a popřála Jiřince úspěch a štěstí na lidi. Dalibor Janda dceři především  přeje, aby se hit prosadil.

S Tomášem Krausem

S Andreou Kalivodovou

Jiřina odzpívala několik svých skladeb, a protože nálada v Pipi baru byla skvělá, bylo do skoku i Eduardu Parmovi  a náležitě si duet s Jiřinou užil! (Jeho nestárnoucí hit ‚Žal se odkládá‘  nově nazpíval Viktor Dyk, jak jsme čtenáře Tanečního magazínu nedávno informovali).

Hudební skladatel Eduard Parma mladší si křest užívá

Na novém CD vychází „Tak všechno nebo nic“ a také anglická verze „Female Terrorist“.  Skladby potěší především diskotékové nadšence.

Jiřina vydala už tři sólová alba (zpívá od dětství, hraje na klavír a na kytaru).  Koncertuje sólově a samozřejmě také na vystoupeních Dalibora Jandy.

Text,  foto, video: Eva Smolíková
TANEČNÍ MAGAZÍN

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..