BALLADINE, víc než jen tanec!

Nejen v Praze, ale i v Brně se můžete hlásit do tanečních a pohybových kursů. Tradiční škola BALLADINE zahajuje 17. září svůj zimní semestr!

Taneční škola BALLADINE, která se nedávno přestěhovala na roh ulic Hilleho a třídy Kpt. Jaroše, zahájí 17. září zimní semestr.

V novém rozvrhu najdete klasický balet pro děti i dospělé na všech úrovních, kurz špiček, ballet barre fitness i kurz protahování. Novinkou je kurz Variace, kde se naučíte klasické, moderní, ale i autorské choreografie pod vedením lektorky Venduly Vlasákové. Nabídka současného tance neboli contemporary se rozšířila o kurz pro děti ve věku 7 – 15let.

Současný tanec zahrnuje mnoho přístupů a technik, využívá prvky jiných tanečních stylů a respektuje osobitý taneční projev každého dítěte, podporuje kreativitu a hlubší uvědomování si vlastního těla. Protože lektoři v BALLADINE ovládají také anglický jazyk, nabízí některé své kurzy jako bilingvní, případně pouze anglické. „Rozšiřujeme výuku v anglickém jazyce, abychom dali možnost zahraničním studentům a cizincům zapojit se do kulturního a společenského života v Brně a zároveň obohatili naši taneční komunitu,“ řekla ředitelka BALLADINE Petra Chaloupková.

Dalším novým kurzem je Pohybový kurz pro rodiče s dětmi, který bude ušitý na míru všem neposedům! Krátká veselá rozcvička následovaná různými typy cvičení a tance –  zkusíte si základy jógy, aerobicu, baletu a dalších. Samozřejmostí jsou také hry a rytmická cvičení.

V novém prostoru taneční školy sídlí také rodinná kavárna Attitude, která kromě výborné kávy, vína a zdravých dobrot, nabízí různé doprovodné kurzy pro rodiče s dětmi, třeba právě i kurz angličtiny. Přijďte k nám nejen tančit, ale taky ochutnat kus přátelské atmosféry!

Veškeré aktuální informace naleznete na webových stránkách studia www.balladine.cz.

Foto: Balladine

Zuzana Mrštinová

pro TANEČNÍ MAGAZÍN

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..