Akce „kulový blesk“ ve škole Balladine

Nejen ptáci, byty a kanceláře se stěhují. Někdy dojde i na taneční školy. Aktuálně je tomu tak v Brně a tou školou je populární Balladine.

Brněnská taneční škola Balladine se na přelomu května a června stěhuje do nových prostor na ulici Hilleho 1 v Brně. Posunuje se tak o kousek blíž k parku Lužánky. K taneční škole v nových prostorách otevřeme i rodinnou kavárnu nazvanou Attitude. Vznikne tak místo pro brněnskou komunitu rodičů, kteří nechtějí být s dětmi zavření doma. Rodičů, kteří se chtějí podílet na společenském životě, chtějí se rozvíjet a vzdělávat, a to vše za přítomnosti svých dětí.


Ředitelka Balladine a současně maminka dvouleté holčičky, Petra Chaloupková, spojila své síly s další podnikavou maminkou Veronikou Holcnerovou a vytvořily společný projekt, který prezentují na crowdfundingové stránce Hithit.com: „Naším cílem je vytvořit místo, kde se propojí dospělý a dětský svět. Kaváren je sice v Brně spousta, ale míst, kde se dá spokojeně posedět s malými dětmi moc není. Chceme děti zabavit, rodičům dát prostor k odpočinku, schůzkám s přáteli či práci. Vytvoříme bezpečný, krásný a čistý prostor, kam budete chodit rádi a kde Vám nabídneme zdravé, dobré jídlo a pití, které bude podporovat lokální dodavatele. Na Hithit.com proto vybíráme peníze na kávovar. Nechceme se zavázat k odběru jen průměrně kvalitní kávy od velkého dodavatele a místo toho podpoříme lokální pražírnu. Úroveň kávových nápojů tak bude mnohonásobně vyšší.


Odkaz naleznete na https://www.hithit.com/cs/project/4836/rodinna-kavarna-attitude-s-tanecni-skolou a Petra s Veronikou Vám předem děkují za pomoc se splněním jejich snu.


Projekt využívá původních dispozic historických prostor, chce podpořit rozvoj imaginativní hry a budovat v dětech estetické cítění. V plánu je také spustit kurzy pro rodiče, které jim umožní po návratu z rodičovské dovolené lepší uplatnění na pracovním trhu. V Attitude se budou moci maminky a tatínkové spolu se svými dětmi učit nové věci. Zároveň bude možné se hlásit na taneční hodiny do Balladine. V nových prostorách proběhnou také tematické letní školy tance a příměstské tábory pro děti. Veškeré aktuální informace naleznete na webových stránkách studiawww.balladine.cz nebo na facebooku @attitudebrno .


Zuzana Mrštinová

Foto: archiv Balladine

pro TANEČNÍ MAGAZÍN

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..