Vítězové 2. ročníku Roztančeného divadla

Mladá Boleslav už zná své vítěze

Daniel Bambas, Svatava Milková a Milan Ligač, to jsou vítězové 2. ročníku Roztančeného divadla v Mladé Boleslavi. Gala večer, který se konal 2. prosince v Městském divadle v Mladé Boleslavi, se povedl a potvrdil vzrůstající zájem diváků.

Šestice úspěšných tanečníků  Svatava Milková, Petra Nakládalová, Malvína Pachlová, Daniel Bambas, Vojtěch Havelka a Milan Ligač, kteří se od září připravovali na vyvrcholení tanečního klání,  na galavečeru zazářili.  Akci zorganizovali dva skvělí a přitom stále lepší a lepší tanečníci  Martin Šimek a Tereza Řípová, o kterých pravidelně informujeme čtenáře Tanečního magazínu a v budoucnu o nich určitě ještě hodně uslyším e.

Finálový večer byl rozdělen na dvě části. V té první se soutěžilo ve standardních tancích, ve druhé v latinskoamerických rytmech. O zahájení večera se postarali moderátoři, kteří  zazpívali píseň Sway. Píseň doprovázelo předtančení všech tanečníků a jako první předvedla svůj tanec  Janeta Benešová.  Soutěžící byli skvělí, je to nápor,   trénovat v jiném prostředí  a hned poté  vystoupit před zaplněným hledištěm na živou hudbu.

 

Tleskáme všem!

 

Taneční magazín

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..