„ABBA MANIA“ v brněnském Sonocentru!

Pocta slavné švédské čtveřici, projekt „ABBA MANIA“ z londýnského West Endu, míří poprvé do ČR! Bude mít českou a moravskou premiéru ve sváteční den 17. 11. 2017 v brněnském Sonocentru – nejmodernějším sále ve střední Evropě.

Pocta slavné švédské čtveřici, projekt „ABBA MANIA“ z londýnského West Endu, doputovala poprvé do ČR! A hned do nejmodernějšího sálu ve střední Evropě – brněnského Sonocentra, na adrese Veveří 113, Brno. Předprodej vstupenek zajišťuje Ticketpro.

Od doby, kdy skupina ABBA, tedy Agnetha, Anni-Frid, Björn a Benny – slavná švédská čtveřice, která dobyla v sedmdesátých až devadesátých letech minulého století celý svět, koncertovala naposledy, uplynulo jeden a třicet let. Poslední dva koncerty v Royal Albert Hall, s kapacitou 5000 diváků, roku mart1979 nemohly pojmout všechny příznivce kapely. Dodnes zůstává ABBA v zájmu velkých televizí a radií po celém světě a její písně jsou stále živé díky muzikálovému představení „Mamma Mia“.

Jako pocta této masivně populární formaci vznikl roku 1999 projekt „ABBA MANIA“. Ten vás přenese do doby největší slávy ABBY famózním živým vystoupením. Dnes již vysoce ceněná show měla premiéru roku 2000. Roku 2002 byla show uváděna po 18ti týdnů v londýnském Strand Theatre a téhož roku poprvé přijela do Deutsches Theatre v Mnichově, kde vyprodala jeden a dvacet představení.

Roku 2003 přišla první významná ocenění, „ABBA MANIA“ obdržela prestižní cenu Radia Regenbogen za nejlepší muzikál roku 2002. Roku 2004 vystupovala ABBA Mania se zakladatelem původní skupiny Björnem Ulveausem v ostře sledovaném pořadu k 30. výročí premiéry ABBY v Eurovizi (1974).. Další informace o projektu se dočtete na www.abbamania.com .

Během jednoho desetiletí projekt „ABBA MANIA“ zavítal snad do všech koutů světa. Ve státní svátek v pátek 17. listopadu 2017 se „ABBA MANIA“ poprvé představí v České republice a zamíří rovnou do nejmodernějšího koncertního sálu ve střední Evropě – brněnského Sono Centra. Předprodej vstupenek zajišťuje síť Ticketpro.

Obsazení:

Zpěv: Tamsin Stewart (Agnetha), Cleo Caetano de Souza (Anni-Frid), Duncan Walsh-Atkins (Benny), Justin Brett (Björn)

Doprovodná skupina: Dan Hall (baskytara), Anders Rye (kytara), Paul Gregory (bubny)

V rámci bezmála dvouhodinové produkce uslyšíte všechny slavné písně skupiny ABBA – Waterloo, Money Money Money, TakYe a Chance, Mamma Mia, Fernando, Chiquitita, Winner takes it all, SOS, Super Trouper či Dancing Queen. Atmosféru představení umocní speciální projekce, dekorace a dobové kostýmy. Neváhejte nahodit stylový oděv a přijďte si trsnout! Tato show vás určitě sedět nenechá!

Foto: BRNOKONCERT

TANEČNÍ MAGAZÍN

 

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..