Konec června se ponese ve znamení tance

Střelecký ostrov se roztančí rytmy argentinského tanga, salsou i latinsko – americkými tanci

Konec června se ponese ve znamení tance. Ve čtvrtek 29. června od 17 hodin se na pražském Střeleckém ostrově koná další pokračování Tančírny Art 4 People, tentokrát spolu s hostující Taneční školou Maestro, která zde zahájí svou Taneční akademii pro všechny.

„V rámci letošního festivalu Letňák si můžete užít protančené večery na palubě Pontonu naší letní scény Malostranské besedy. Tančírny má na starosti tým Art 4 People, probíhají přes celé léto a nejbližší termín je právě teď ve čtvrtek. Tentokrát můžete potkat i Taneční školu Maestro a zúčastnit se její Taneční akademie pro všechny,“ přibližuje David Pešek Dvořák.

Čtvrteční program bude opravdu pestrý. Celou akci zahájí Taneční škola Maestro již v 17 hodin. Následovně od 19 hodin se můžete těšit na rytmy argentinského tanga v podání Tango Praha, od 20 hodin pak proběhne tančírna Art 4 People standardních a latinsko-amerických tanců a závěr večera se ponese v rytmu salsy.

„Kurzy Art 4 People jsou neformální, přátelské, zábavné, přesto kvalitní díky jejich profesionálním lektorům. Ať už v tanci hledáte zábavu a radost, vhodnou pohybovou aktivitu, nebo chcete strávit čas s partnerem, Tančírny jsou to pravé pro vás. Všechna tato taneční setkání jsou na Střeleckém ostrově zdarma, tak neváhejte přijít, je to ideální příležitost vyzkoušet něco nového,“ doplňuje David Pešek Dvořák.

 

 Tomáš Kopečný

Taneční magazín

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..