TANEC PRAHA 2015 zahájil předprodej na Události sezóny

Mezinárodní festival současného tance a pohybového divadla TANEC PRAHA 2015 opět přiveze do České republiky světovou taneční špičku

 

 

TANEC PRAHA 2015 zahájil předprodej na Události sezóny

Představí se německá hvězda Sasha Waltz i světová novinka Ohada Naharina

Mezinárodní festival současného tance a pohybového divadla TANEC PRAHA 2015 opět přiveze do České republiky světovou taneční špičku. Návštěvníci si již mohou zakoupit vstupenky na Události sezóny – slavností zahájení a zakončení festivalu.

Co rok, to slavná jména tanečního světa. Letos se organizátorům festivalu podařilo zajistit účast významného německého souboru Sasha Waltz & Guests, který svým představením Impromptus zahájí 3. června hlavní program festivalu. O jeho slavnostní zakončení se 24. a 25. června postará výjimečný choreograf Ohad Naharin, který v Praze jako teprve ve třetím městě na světě uvede svoji novou choreografii, jež bude mít premiéru 1. června 2015 v T el Avivu. S jeho dílem na festival poprvé dorazí nejuznávanější izraelský taneční soubor Batsheva Dance Company.

Diváci navíc mohou využít výhodné nabídky. Pokud si zakoupí 2 lístky na jednu z Událostí sezóny, při nákupu vstupenky na druhou Událost, dostanou na druhou vstupenku 50% slevu. Tuto slevu je možné získat pouze na pokladně divadla PONEC a pouze na vstupenky ve stejné cenové kategorii.

Vstupenky na události sezóny si mohou diváci zakoupit na pokladnách Hudebního divadla Karlín a divadla PONEC, přes prodejní síť TicketArt a na www.tanecpraha.cz.

Impromptus_03_(c)Sebastian_Bolesch_(640x428)

  1. ročník festivalu TANEC PRAHA se uskuteční od 25. května do 25. června a během měsíce svého trvání nabídne nejen světoznámé choreografy, ale i zajímavé mladé umělce, workshopy, site-specific projekty a premiéru české inscenace. Mimo Prahu bude opět probíhat i v dalších více jak 10 městech České republiky.Předprodej na všechna představení pražské části hlavního prog ramu festivalu bude spuštěn 9. dubna 2015 spolu se zahájením 21. ročníku festivalu českého současného tance a pohybového divadla ČESKÁ TANEČNÍ PLATFORMA 2015.

DSC_6350_(640x426)

 

Foto: Gadi Dagon, Sebastian Bolesch / Choreografie: Sadeh21, 2010/2011 / Interpreti: Shahar Biniamini, Michal Sayfan, Guy Shomroni, Rachael Osborne, Adi Zlatin

Taneční magazín

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..