Moon Dreamer

Kapela Tommy Indian vydává album Moon Dreamer

 

 

Kapela Tommy Indian, ve které se potkal písničkář Thomas Klika s výkvětem české muzikantské scény – producentem a klávesistou Arminem Effenbergerem (Cartonnage), bubeníkem Davidem Landštofem, kytaristou Josefem Štěpánkem (oba Radůza, Wabi a Ďáblovo stádo), baskytaristou Janem Lstibůrkem (Toxique, Tomáš Klus) a pianistou Petrem Tichým (No Heroes) – ušla od svého jarního startu docela slušný kus cesty a podařilo se jí vstoupit do širšího povědomí.

 

Hudebníci například zabodovali ve dvou světových soutěžích: Songwriting Competition 2013 a Unsigned Only. Nápaditý videoklip k písni Slow, Slow, Slow jim vynesl nominaci na cenu české MTV. Skupinu Tommy Indian přijalo příznivě publikum letních festivalů i podzimní koncertní šňůry se skupinou Sunflower Caravan.

Osobité propojování alternativy, rocku, popu a folku zaujalo řadu recenzentů jejich debutového alba, které se objevilo v digitální podobě již v červnu. Díky zájmu posluchačů vydává Supraphon 22. listopadu album Moon Dreamer i na fyzickém nosiči. Tommy Indian pokřtí CD na svém koncertě 7. prosince v pražském Experimentálním prostoru NoD.

Vstupenky v ceně 100 Kč jsou v předprodeji v sítích Ticketportal a SMS Ticket a k zakoupení v NoD každý všední den od 16:00 do 20:00- Cena vstupenek na místě před koncertem bude 150 Kč.

 

Taneční magazín

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..