Některé ženy tanec u tyče milují, jiné jsou k němu donuceny!

Tanec u tyče a striptýz vydělává víc než prostituce

 

 

 

 

Tanec u tyče a striptýz vydělává víc než prostituce 

Shakira

Na Island už  za striptýzem nejezděte!

Na Islandu, ve Vatikánu  a v Andoře platí  zákon,  který zakazuje striptýzová vystoupení. Důvodem je fakt, že ženy, které tančí ve striptýzových klubech, jsou často oběťmi obchodu s lidmi, případně oběťmi jiné formy zneužívání.

Shakira

Island je jedinou zemí, která má parlament s polovičním zastoupením žen.  Ty se shodly na tom, že „zákon neuzná ženské tělo jako obchodní artikl“.

Striptýz byl už v minulosti silně regulován. Představuje  dokonce větší byznys než samotná prostituce. Na ostrově je tedy jen několik klubů, které nabízí nahé tanečnice  svým návštěvníkům. Podle odhadů na 350 tisíc obyvatel Islandu připadá jen 10 striptýzových klubů.

Provozovatelé klubů samozřejmě popírají, že by striptérky pracovaly v klubech nedobrovolně. Ovšem policie při vyšetřování zjistila, že i ty ženy, které si prostituci  vybraly dobrovolně, byly k tanci u tyče často přinuceny.

Vlastníci klubů si hledají různé způsoby, jak zákon obejít. Když na sobě tanečnice mají tanga, nejde přece o nahotu.

Pamela Anderson

Striptýzové vystoupení je umělecký výkon. Ostatně spousta žen vyhledává tanec u tyče jako koníček a relaxaci ve svém volném čase, velká část světových celebrit předvádí striptýz pro zvýšení své popularity, nebo jen z čiré radosti. Pamela Anderson je proslulá svým striptýzem uprostřed televizní talk show.

Jak potom nahlížet na zákaz striptýzových vystoupení?

Taneční magazín

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..