Dělejte to, co milujete

Máte tanec u tyče spojen s lacinými slečnami, které se vlní v baru? Tanečnice Jenyne Butterfly Vás vyvede z omylu. Její neskutečné kousky hýbou světem.

 

 

 

„Dělejte to, co milujete a milujte  to, co děláte! “

Máte tanec  u tyče spojen s lacinými slečnami, které se vlní v baru? Tanečnice Jenyne Butterfly Vás vyvede z omylu. Její  neskutečné kousky hýbou světem.

Světoznámá  profesionální tanečnice pole dance a  vzdušná akrobatka Jenyne Butterfly je jednou z nejvšestrannějších umělkyň na světě. Je dokonalá na hrazdě, na tyči, s obručemi, s hedvábím i houpací sítí.

Jenyne cestuje po světě, vystupuje, učí ve studiích, tanečních klubech a školách. Učí mnohem více  hodin než kterákoliv jiná  tanečnice pole dace. Většinou tančí freestyle nebo go-go, ale má také zkušenosti s hip-hop tancem a moderní choreografií.

Její  láska k vzdušným akrobaciím vyvolala  silnou touhu sdílet svou vášeň  s ostatními a vedla  Jenyne k tomu, aby se stala  instruktorkou. Již téměř 10 let se profesionálně věnuje tomuto umění,  vystupovala v takových show jako je Le Reve, soutěžila a vyhrávala v  soutěžích jako  šampionát USA Pole Dance Federation. Vede  semináře a soukromé lekce, působí  jako porotkyně v  soutěžích.

Jenyne je také podnikatelka. Místo vystupování na show Miss Sixty se stala produkční. Uvědomila si, že může pracovat i mimo jeviště. Pracovala jako umělkyně několik let, stala se vzorem pro mnoho a mnoho tanečnic, ale přišla také do kontaktu s dalšími umělci, kteří vykazovali silné podnikatelské  schopnosti v zábavním průmyslu. Společně vytvořili  společnost Mariposa Entertainment Artists, moderní společnost  specializující se na zábavu a zároveň produkci.

Jenyne jde příkladem svou sílou tvořivostí a  pružností jak psychickou, tak fyzickou. Je  uznávanou vůdčí osobností v oblasti pole dance a vzdušné akrobacie.

„Cítím se velmi požehnaná, že mohu  žít  tento život. Dělejte to, co milujete a milujte  to, co děláte! „, tak zní její krédo.

  • Profesionální vzdušná akrobatka a tanečnice pole dance
  • Miss Pole Dance World finalist 2009 a 2010
  • US Pole Dance Federation Champion 2009
  • Cirque Du Soleil Artist – Le Reve
  • Pole-a-palooza Champion 2009, 2010, 2011 a 2012

 

 

Taneční magazín

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..