Tanec pro radost a harmonii

Nedaleko Los Angels se koná dobročinná akce, ženy přichází zatančit africké i břišní tance, aby pomohly ostatním ženám

Dobročinná akce „Shake Your Beauty“, vedená Debbie Larson,  se koná ve Vernonu, ve státě California nedaleko Los Angeles,  s cílem podpořit  náklady na  programy poskytované ženám. Stojí 20 dolarů.

Ženy přichází do „Shake Your Beauty“ s přítelkyněmi, dcerami, sestrami, matkami, babičkami nebo  jen samy.

Zpočátku mohou být váhavé, ale když odchází, smějí se, jsou příjemně unavené a mnoho z nich hovoří o tom, že přijdou na další lekce.

„Žádné zkušenosti nejsou nutné, ženy všech věkových kategoriií, tvarů a velikostí,   různě fyzicky zdatné přichází k Debbie Larson, africké taneční instruktorce.

Mohou tančit tak málo, nebo tak intenzivně, jak jen samy chtějí,“ říká Debbie. Cílem je, mít radost a naučit se  některé druhy tance z naší komunity.

Je zde také možná výuka břišních tanců Michelle Ferguson, výuka  polynézských tanců s Pat Springborn a jóga s Anne Foss.

„Ženy zjišťují, že tanec je činí šťastnými. Hudba něco dokáže. Když slyšíme údery, chceme se pohybovat v jejich  rytmu. Ženy tvrdí, co radosti a zábavy jim to přináší,“  říká Larsen.

„Já tak oceňuji ženy, které  dobrovolně věnují svůj čas tomu,  aby učily tanec.  Přichází, protože milují tanec a chtějí tu lásku sdílet s ostatními ženami,“ pokračuje Larsen.

Vernon Morning Star

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..