IRINA KOLESNIKOVA

Balerina IRINA KOLESNIKOVA, slaví tento rok 10 let práce na jevišti.

Balerina ze Saint Petersburgu, IRINA KOLESNIKOVA, slaví tento rok 10 let práce na jevišti. Vystoupení, vztahující se  k této události, se bude konat v Saint Petersburgu, Paříži a Londýně.
Irina Kolesnikova – La Bayadère
Coliseum
Londýn
Velká Británie
ne, 17. květen 2009
Balerina ze Saint Petersburgu, Irina Kolesnikova, slaví tento rok 10 let práce na jevišti. Vystoupení, vztahující se  k této události, se bude konat v Saint Petersburgu, Paříži a Londýně.

„Po ukončení studia na Akademii ruského baletu v roce 1988 Irina Kolesnikova je svým způsobem fenomén ve světě ruského baletu. Jako baletka světového významu, která má perfektní baletní techniky, je herečka hlubokého citu, který nepatří ani společnosti balet Mariinskiy, ani do seskupení hvězd, jako je  Bolshoi Ballet.I. Kolesnikova tančí v petrohradském divadle  Konstantina Tachkina. Je ráda na západě a je nepříliš známá v Rusku“.  (Nina Alovert – rusko-americký kritik, fotograf, spisovatel. )

Tato slova jsou převzata z knihy Nina Alovert   „Irina Kolesnikova –  je již legenda“, která je věnována práci Iriny Kolesnikové a vyšla v tištěné podobě na začátku roku 2009.

Historie  a kariéra Iriny  skutečně mají jedinečný charakter. Irina má obrovskou individualitu, luxusní techniku a úžasné herecké schopnosti.

Je držitelkou prvních cen v mnoha mezinárodních soutěžích  a byla oceněna několika prestižními oceněními. V roce 2005 byla Irina Kolesnikova nominována  kritiky  Spojeného království na cenu v kategorii Nejlepší tanečnice.

Západní tisk i nadále  vyjadřuje  své potěšení z jejího  talentu. Takové  mezinárodně uznávané noviny  jako Times, Independent, Daily Telegraph a Sunday Express používají pro představení Iriny Kolesnikové  výrazy jako: „prvotřídní balerína“, „hvězda“, „pravá Diva“.

Již několik sezón se její představení hraje  na stále vyprodaných místech jako je  Royal Albert Hall, který má mnoho tisíc míst. Kromě toho jsou vstupenky úplně vyprodané ještě několik týdnů před tím, než  balerína    přijede do Londýna.

Dne 17. května 2009, jako součást svého  prvního  evropského turné  se Irina představí poprvé ve slavné Coliseum v Londýně a pak zatančí  v Paříži znovu v legendárním Theatre des Champs Elysées „Labutí jezero“ a “ La Bayadère „.

 

Taneční magazín

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..