Pomáhej tancem!

Tanec, hudba a dobročinnost se spojují

Připojte se k nám na nezapomenutelný večer plný zouku, salsy a bachaty v Zámecké kavárně v Pardubicích. Tato jedinečná akce, „Pomáhej tancem“, není jen o tanci a zábavě; zároveň nabízí příležitost změnit životy dalších lidí. Výtěžek z akce podpoří misi „Nový domov – Místo naděje“ organizace Splněné dětské přání, která pomáhá rodinám s handicapovanými dětmi, ale i zdravým jedincům hledajícím úlevu od osobních starostí a úzkostí​​.

Večer zahájí zoukový workshop s Evou Stillerovou, uznávanou lektorkou, která zaručuje zábavu a uvolnění bez ohledu na taneční zkušenosti. Následovat bude taneční párty se salsou a bachatou. Speciálním host, Kristy Jana, ambassadorka organizace Splněné dětské přání, se postará o moderování a atmosféru večera​​​​.

Program zahrnuje také speciální vystoupení Karolínky Dejové a její dlouholeté taneční partnerky a kamarádky Elišky Jeřábkové. Tyto talentované dívky spolu táhnou za jeden provaz již mnoho let a jejich propojení nezanechá nikoho lhostejným. Kája je mladá dívka, která čelí každodenním výzvám kvůli svému zdravotnímu omezení – svalové hypotonii a dystrofii. V tanci našla jak formu rehabilitace, tak i zdroj síly a radosti. Po dlouhých letech snění se jí právě díky organizaci Splněné dětské přání splnilo dětské přání, když si zatančila u Eiffelovy věže v Paříži. Její příběh byl velkou inspirací pro mnoho lidí. Eliška navíc předvede svůj um i v břišním tanci, kterému se profesionálně věnuje.

„Pomáhej tancem“ se koná v pátek 26. ledna od 18:30 v Zámecké kavárně v Pardubicích. Vstupenky jsou k dispozici v den konání akce na místě za finanční dar 300 Kč pro kombinovaný vstup na workshop a párty nebo za finanční dar 200 Kč pouze na párty​​.

Nemůžete-li se zúčastnit a přesto chcete misi podpořit věc, můžete přispět na účet 444555066 / 0100 s variabilním symbolem 26012400. Vaše podpora a šíření informací o akci „Pomáhej tancem“ výrazně pomůže​​. Přijďte tančit, bavit se a pomáhat.

Záměrem mise „Nový domov – Místo naděje“ je vytvořit bezpečný prostor, kde naleznout přijetí a podporu, jak děti a lidé se zdravotním znevýhodněním, tak i zájemci o seberozvojové aktivity. Smyslem je vytvořit unikátní centrum, kde se mohou tyto skupiny potkávat, rozvíjet a navzájem se od sebe učit. “Pro nás je normální být odlišní. Každý člověk má nějaké kvality a zároveň slabiny. Inspirujeme druhé a ukazujeme jim, že je možné žít bez nálepek a škatulkování,” říká Kristy Jana z rodinné organizace Splněné dětské přání a dodává: “Vlivem rodiny, studijních let nebo blízkých osob si můžeme vytvářet různé domněnky, přesvědčení a limity, ať už o světě handicapovaných či zdravých lidí. Náš přístup a vnímání světa napomáhá k překonávání strachů a bariér, aby byla mezilidská komunikace a vztahy mezi oběma komunitami jednodušší.”

Kristy Jana

pro Taneční magazín

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..