Talentovaného Richarda Krajča a půvabnou Dominiku Roškovou už příště tančit neuvidíme

Velice vydařený tanec v minulém kole je nezachránil

Čtvrtý večer ve StarDance začal Marek Eben celkem výstižně: „Jsme posunutí“ (týden před tím se totiž měnil letní čas na zimní a navíc vzhledem ke státnímu svátku se StarDance vysílalo v neděli, takže bylo méně času na přípravu). Marek zhodnotil, že s tím vším má co dělat.

Marek Eben

Tereza Kostková 

Nestárnoucí pár Marek Eben a Tereza Kostková

Dana Batulková s dcerou

Kapela Moondance orchestra se při focení pěkně vyřádila a prokázala smysl pro humor, posuďte sami:

Dasha a Naďa Wepperová

Dasha

Martin Kumžák 

Naďa, Martin a Dasha 

 

Soutěž opouští Richard Krajčo a Dominika Rošková

V minulém díle předvedli velice dobrý výkon, až jim všichni záviděli, jak se na Ostravsku tančí, ale bohužel to pro tentokrát nepomohlo.

TM: Richard Krajčo slyšel nemilosrdná slova své manželky, ale prý už vzala tanec na milost. Ale co on? Nezanevře na něj naopak, kdy to takto dopadlo, zrovna, když ve StarDance měl i svou kapelu?

Richard Krajčo:

„Já už jsem ho vzal na milost dávno!  Propadl jsem mu samozřejmě mnohem dřív než Karin. Myslím, že Karin se tanec zalíbil, protože  nás sledovala. Viděla,  jak vypadají ty naše tréninky,  jakou máme za sebou cestu a vlastně se domnívám, že si ladnost tance  a všechno to, co je v něm ukryté, zamilovala.“

Richard Krajčo s rodinou

TM: Dominika na začátku soutěže řekla, že se bojí reakcí diváků i poroty, protože je v cizí zemi. Je to pro ni tedy úspěch vypadnout čtvrtý večer  nebo ne?

 Dominika Rošková:

„Vůbec to není zklamání. Navíc,  já už se tu necítím, jako v cizí zemi, já se tady už cítím jako doma, opravdu. Toto se změnilo. Právě jsem říkala svému příteli, že se mi vůbec nechce odejít. Prahu pokládám za svůj domov. Pokud jde o odchod ze soutěže, je to úplně běžná věc v takovém typu reality show. Náš výkon nebyl stabilní, zřejmě ani sms nepřišlo dost, i když jsme byli minulý týden na vrcholu tabulky, tak se toto může stát, to ano.“

Dominika Rošková a Richard Krajčo

 Manželka Richarda Krajča s dcerami

Dominika Rošková se svým partnerem, už nechce hned tak domů na Slovensko 

Tančil se quickstep, paso doble a slow-fox

Večer zahájila Iva Kubelková a Martin Prágr. Jejich scénka se odehrávala na přechodu pro chodce a Iva pobavila diváky větou, že jsou na přechodu, před přechodem, po přechodu…. Martin Prágr se tvářil trošku rozpačitě, neb on zřejmě ve svých dvaceti úplně ještě po přechodu nebude. Ale gentlemansky mlčel.

A jak se to všem povedlo?

 Iva Kubelková a Martin Prágr

Richard Genzer ocenil hezký vršek těla, Tatiana pochválila, že to bylo velmi svěží, mladistvé, ale jí zase držení vadí, pár stojí před sebou  a délka pohybu by byla lepší, kdyby lépe stáli. I Zdeněk Chlopčík se rozplýval, lehounké, krásné, hezké poskoky, ale chtělo by to větší pohyb po parketu, vadila mu délka kroků. (22 bodů)

Vavřinec Hradilek a Kateřina Bartuněk Hrstková

Po minulém mimořádně zdařilém čísle se čekalo, co tentokrát bude. Už před show značilo oblečení, že se tedy máme na co těšit. A taky ano. Taneční kreace Kateřiny, její lehkost a Vávrova síla přináší opravdu nezapomenutelné zážitky. Slušelo jim to, dynamická hudba, nezvyklá pro paso doble, hm.

Tatiana ocenila krásnou choreografii, ale v pasu doble prý neťapkají nohy ťap, ťap, ťap! Zážitek ale pěkný. Pro Zdeňka Chlopčíka v tanci bylo napětí, muž byl dominantní, krásná chůze, ale chtěl by větší rotaci těla. Richad Genzer si neodpustil trošku svého humoru, prý po špičkách chodí jen zloději, ale kam Vávra nedojde, tam prý dosáhne, protože má strašnou sílu. Richard je klidný protože si říká: „Tady je Vávra, tady se nemůže nic stát.“ (23 bodů)

 Pár, který podává neuvěřitelné  fyzické výkony, jejich taneční kreace budil údiv, ani tentokrát nezklamal 

Darija Pavlovičová a Dominik Vodička

Darija je lehoučká, droboučká a moc jí to sluší. Zdeněk Chlopčík ocenil hezký výraz, lehkost,  věřil, že si tanec užívají, ale chvílemi viděl i nesoulad v držení.  Pro Tatianu Drexler to byla dobrá choreografie, lehoučký tanec, těžké kroky byly dobře zvládnuté. Richard zahlédl, že se pár v krocích malinko rozcházel, okomentoval scénku tak, že nikdy neviděl ženu s tak malým kufrem (byli jako někde na nádraží). Darija řekla, že jede jen kousek cesty.(25 bodů)

Josef Maršálek a Adriana Mašková

Josef Maršálek se zapsal výrokem, že dokonalost je krásná, líbivá, ale nudí.

Richard Genzer  zhodnotil, že jde hlavně o zábavu, sice je to soutěž, ale tanec hodnotit nebude, přece jen, aspoň – tanec to byl. Tatiana si trošku posteskla, že je to takové nedotrénované, prý by potřebovali ještě jeden týden na všechno. Ale techniku prý Josef má. Zdeněk Chlopčík  zavzpomínal na to, že všichni vychvalují Josefovu koblihu a on chce také. No, dokonalé to prý nebylo, ale bylo to Josefovo. Při té jeho velikosti to bylo krásné, je něžný, techniku Zdeněk naopak neviděl, ale tanec to byl. (19 bodů)

 poutavá taneční gesta Josefa Maršálka 

Richard Krajčo a Dominika Rošková

Manželka Richarda Krajča byla nemilosrdná. Prý tanec nikdy nemusela, ale už ho vzala na milost.  Teď má v posteli místo rozkydlého muže  svalnatého muže!  Richard se jen zašklebil.

Tatiana Drexler si povzdechla: „Možná jste přetrénovaní, mnohokrát se Vám to rozpadlo, ty chyby rozbourají celý quickstep.“ Zdeněk Chlopčík pochválil silná chodidla, lehounký tanec, škoda prý těch chyb, vadilo mu že Richardovi létaly vlasy…“  To už psychicky nevydržel Richard Genzer a zuřivě pravil: „Tobě vadí lítající vlasy, jo? No, tak nikdo nejsme dokonalý, kromě jednoho člena poroty!“ A dále už raději nic nekomentoval. (22 bodů)

Marek Adamczyk a Lenka Nora Návorková

Zdeněk Chlopčík ocenil nádherný výraz, ale ty kroky, ty kroky.. prý by byl Marek tolikrát napíchnutý od býka, až by měl zkrvavený zadeček… Richard Genzer měl jiné myšlenky. Bavilo ho, jak Marek točil muletou a chtěl si jít ‚trknout‘. Tatianě se líbil výraz, ve  kterém byla bolest toreadora, ale to postavení! Bylo to spíše v předklonu.  (23  bodů)

Tereza Mašková a Daniel Kecskeméti

Podle Richarda Genzera v tanci chyby byly, ale Tereza si přijde suverénně, nic nedává na sobě znát, tak to tedy ocenil. Tatianě se líbil čistý tanec bez rekvizit, ale měli by se narovnat, víc točit hlavu, výkon to byl velmi dobrý, lehounké, krásné, jen špatné postavení. Zdeněk Chlopčík byl ale neúprosný, prý okamžitě pozná, kdy si Tereza nevěří. A taky to chce větší odklon. (25 bodů)

Eva Adamczyková a Jakub  Mazůch

Perfektní Eva, které jde tanec zrovna tak dobře jako sport, byla opět Tatianou vynášená do nebe. Prý nemůže najít nic, co se jí nelíbí. Perfektní choreografie, už se ani nedívá na techniku, cítí jen ten tanec. Chtěla by být zlá, ale nemůže. Zdeněk Chlopčík procedil suše, že on se tedy určitě přemůže a něco najde. Tanec sice krásný, ale občas tam byly popletené kroky, málo tance, více se soustředili na scénku a rekvizity. Divákům se to jistě líbí, ale Zdeněk chce víc. Richard Genzer byl na závěr spokojený, pochválil Evu, že je talent, dokonce prý, i kdyby měla střevní koliku, tak to bude vypadat hezky!“ Hm. Tak to už je co závidět, tedy.

A my budeme s napětím sledovat, jak dopadne příští kolo. Držíme všem palce (což tedy stejně jednomu páru nepomůže).

Eva Adamczyková v náručí svého partnera  Marka 

Nestárnoucí a půvabná Tatiana Drexler

 

Text,  foto, video: Eva Smolíková

Taneční magazín

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..