Den otevřených dveří konzervatoře TCP

Tradiční komentované prohlídky

Zveme vás na Den otevřených dveří konzervatoře Taneční centrum Praha, který se uskuteční v pátek 10. listopadu 2023 v sídle konzervatoře v branickém Domě tanečního umění. Od 10 do 16 hodin zde budou probíhat tradiční komentované prohlídky budovy, zájemci o studium, kteří hledají kvalitní taneční vzdělání, si budou moci prohlédnout taneční sály a moderní vybavení, nahlédnout do teorie i praxe, podívat se na ukázky praktické výuky i repertoáru, popovídat si s pedagogy jednotlivých oborů a dokonce si i vyzkoušet talentové zkoušky nanečisto.

Den otevřených dveří je jedinečnou příležitostí seznámit se se vzdělávacím programem konzervatoře Taneční centrum Praha, profesory i studenty školy a získat odpovědi na všechny otázky, které se týkají přijímacího řízení a talentových zkoušek.

Součástí dne bude i prezentace Pražského komorního baletu, souborů Balet Praha Junior, Baby Balet Praha a přípravného oddělení TCP Terpsichore.

Pro více informací navštivte naši webovou stránku, kde najdete podrobnější harmonogram Dne otevřených dveří: https://www.tanecnicentrumpraha.cz/l/den-otevrenych-dveri/

Těšíme se na vás!

Kdy: pátek 10. listopadu 2023 od 10 do 16 hodin

Kde: Dům tanečního umění, Údolní 212/1, 14700 Praha 4 – Braník

Foto: Michal Hančovský 

Mgr. Johana Mravcová

pro Taneční magazín

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..