Blanarovičová, Jeníková, France i Batěk opět brouzdají Alpami

„Jedeme dál…“ – 4. ročník benefičního Press tripu

Už po čtvrté se parta českých interpretů vrací do tzv. Českých alp – www.ceskealpy.cz v rakouském Niedernsillu, aby podpořili kulturu, cestovní ruch a znovu potkávání se mezi spoluobčany v rámci benefičního V. I. P. press tripu „Jedeme dál…“.

Letos se do alpského města vydávají zpěvák, herec a producent Martin France, který celou akci ve spolupráci s Českými Alpami pořádá. Dále herečka a zpěvačka Yvetta Blanarovičová, která se na místo činu vrací již po třetí, zpěvačka s nezaměnitelným a kovovým hlasem Zuza Nová, která zde bude také již po několikáté. Svou premiéru si zde odbyde herečka Veronika Jeníková, kterou znají diváci nejen z filmů, seriálů, ale i divadla a premiérově se dostaví i původně modelka a v současné době zpěvačka Eliška Bučková a podruhé se na akci objeví i herec a zpěvák s kytarou Petr Batěk, který si zazpívá i se svým synem Petrem, který v současné době exceluje v plzeňském muzikálu Billi Elliot.

Tzv. účastníci zájezdu budou všichni ubytováni v horském rodinném hotelu Oberwirt čeká je navštěvovat a mapovat na sociálních sítích nejen vrcholky alpských ledovců, ale i jeskyně, důlní štoly, horská jezera, muzea, rakouské thermaly, města v oblasti Zell am See, ale i řeky na raftech.

Po týdnu, skýtajícím nepřeberně letních zážitků se všichni účinkující sejdou na náměstíčku v Niedernsillu, aby zde uspořádali zdarma koncert pro všechny příchozí diváky nejen z Rakouska, ale i plno Čechů, kteří zde nejen pracují, ale vyloženě na tuto akci dorazí z České republiky.

Nad koncertem převzali záštitu hejtman jihočeského kraje Martin Kuba a starosta města Niedernsill Günther Brennsteiner. Po skončení koncertu všechny přítomné zúčastněné čeká česko-rakouské přátelské setkání a plánování půlkulatého ročníku v roce 2024.

Martin Production

pro Taneční magazín

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..