»VIZE TANCE« láká a vyzývá

Máte zájem se aktivně zapojit? Hodláte spolurozhodovat o důležitých záležitostech? Chcete prosazovat taneční umění na širší platformě? Můžete napomoci propagaci?

Milí kolegové a přátelé tance, čtenáři TANEČNÍHO MAGAZÍNU,

situace v našem oboru začíná být kritická. V letošním roce jsme znovu obnovili aktivity „Vize tance“. A naší současnou nejdůležitější aktivitou je snaha o zlepšení podmínek a zmírnění následků současné situace. Proto se na vás obracíme s výzvou: »Staňte se členy Vize tance, potřebujeme vás!« Čím vice budeme mít hlasů, tím více budeme slyšet. Prosíme tímto i současné členy o šíření této výzvy.


CO JE „Vize tance“?

Profesní organizace sdružující nezávislé profesionály a organizace v oblasti tanečního a pohybového umění.

PROČ BÝT členem?

Být členem vám umožňuje konstruktivně přispívat k budování našeho oboru a jeho koncepčního vývoje a přispívat k jeho větší viditelnosti. To se konkrétně odehrává v rámci pracovních skupin, ve kterých můžete pracovat s dalšími kolegy z oboru a rozvíjet tak network i své znalosti.

Proběhnout by měly dvě až tři zásadní schůze (cca 2 – 3 hodiny) během jednoho roku pro vzájemné informování o činnosti a také kvůli zajištění udržení jednotného přístupu a koncepce. Konat by se měl minimálně jeden seminář s odborným expertem na dané téma a jedna konference.

Pracovní skupiny, do kterých je možné se zapojit:

1) Propagace tance a jeho přínosy,

2) Analýza oboru a jeho potřeby,

3) Interdisciplinarita oboru,

4) Rámcové potřeby profesionálů,

5) Info Point,

6) Partnerství.

JAK se stát členem?

Stačí vyplnit online formulář. Členem se můžete stát jako: JEDNOTLIVEC nebo jako: ORGANIZACE ČI SPOLEK. Správní rada do týdne schválí vaši přihlášku a na e-mail vám přijde odpověď.


Podmínkou členství je zaplacení členského poplatku: 300,-Kč pro fyzické osoby nebo: 0,01 % z ročního obratu pro organizace.

V případě jakýchkoli otázek ke členství nebo zájmu o pracovní skupiny se na nás neváhejte obrátit obrátit na adrese: vize@vizetance.org.

Potřebujeme vás.

Vize jste VY. Vize jsme MY.

#sdileni #komunikace#tanec#profesionalniumeni#profesniorganizace #nezavislysektor #pohyboveumeni #advokacietance

Vaše Vize tance

VIZE TANCE

pro TANEČNÍ MAGAZÍN

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..