Pusinkový pár vyřazen

Radka Třeštíková si ze StarDance odnáší hořké i šťastné pocity

Tentokrát ztroskotal pár Radka Třeštíková a Tomáš Vořechovský. Hned od začátku byl pár porotou dost kritizován. Jejich show je prý líbivá, ale tance málo. Radka si postěžovala, že talentu  od Boha moc nedostala, všechno má vydřené a prý by si zasloužila aspoň občas pochvalu. Radka a Tomáš,  jejichž  vřelý vztah byl od začátku trnem v oku mnoha divákům, se hájili tím, že jsou přátelé a nebudou nic skrývat, protože tanec má ukazovat právě emoce. Manžel Radky do StarDance chodil a proč by byl tak v pohodě, když se jeho žena líbá s tanečníkem?  Tomáš údajně přiznal,  že je gay. Chtěl tedy pár tímto opravdu sdílet s diváky  své silné emoce a přátelství? Zřejmě ano.

Tradiční moderátorské duo

 „Byla jen otázka, kdy vypadneme,  nemohli jsme se srovnávat s ostatními páry,“ posteskla si Radka, která by ještě možná ráda tančila tango, které bude následovat  v šestém kole. Prý si odnáší i negativní pocity ze Stardance, i když parta byla skvělá, Radka trochu bojovala s lidmi, kteří se podílejí na Stardance. „Odnáším si i několik hořkých zklamání,“ přiznala Radka.

Porota a její verdikt

Veronika Khek Kubařová a Dominik Vodička

Opět tančili velmi dobře, jak jsme už zvyklí, jejich téma, které začínalo v posteli, ohodnotil Geňa takto: „Já jsem tančil a pak to skončilo v posteli. Vy jste to udělali opačně.  Bylo to veselé a vypadáte jako předpověď počasí.“ (Oba měli kostým ve stylu pyžama).  Pro Tatianu  to bylo milé a roztomilé.  Jan Tománek  se nedočkal výbuchu energie. A jivu bylo málo. Pro Zdeňka zas byly nohy málo rychlé, žádná pohoda, nervozita. (body 9,8,8,6)

Veronika Khek Kubařová a Dominik Vodička

Karel „Kovy“ Kovář a Veronika Lišková

Karel byl tentokrát trošku unavený, sám si dělal srandu ze svých nohou, kterým říkal: „Buďte rychlejší, musíte“… a nohy odpovídaly: „Ale Kájo, my už nemůžeme po tolika trénincích!“ Janu Tománkovi se 30. léta líbila (kostým), výrazové prvky výborné, výborný výkon na amatéra. (body 9,8,8,9)

Karel „Kovy“ Kovář a Veronika Lišková

Matouš Ruml a Natálie Otáhalová

Nádherný jive, obrovská energie, ale pomalé nohy, posteskl si Zdeněk Chlopčík. Tatiana celkem spokojená – napínavé, nádherné, rychlé, ale rytmické chyby také! (body 10, 10, 10, 8)

Matouš s Natálií v plném tanci
Natálie Otáhalová a Matouš Ruml

Gabriela Koukalová a Martin Prágr

Gabriela přiznala, že maminka je na ni mnohem pyšnější, že se vůbec naučila něco takového jako tanec a ani sport tolik nechválí! Jan Tománkovi se výkon líbil, jen zpevnit střed těla! Zdeněk Chlopčík ocenil náročnou a rychlou choreo. (body 9,7,9,7)

Gabriela Koukalová a Martin Prágr

Miroslav Hanuš a Adriana Mašková

Pro Geňu to byl „…noblesní pán, i když jako staré auto, občas škytne, upadne blatník, ale jede se dál.“ Pro Tatianu krásné, škoda jen, že to má být párový tanec, v páru to už tak krásně nešlo (body 8,10, 8, 8,)

Miroslav Hanuš a Adriana Mašková (zprava)

Jakub Vágner a Michaela Nováková

Jakub zkazil kroky hned na začátku a bylo to vidět. Vzalo mu to dech, ale našel sílu vše dotančit. Pro Zdeňka skvělé, uvolněné, jen v páru to zkoprnělo (body 8,7,7,6)

Jakub Vágner a Michaela Nováková (zprava)

 Radka Třeštíková a Tomáš Vořechovský

Zdeněk Chlopčík  trošku rozpačitý, prý nedostatek kyslíku, neví, jakou známku dát. I Jan Tománek je rozpolcen, choreo působivá, jive to nebyl. Tatiana rozpačitá. Geňa také. (body 8,7,6,5)

Radka Třeštíková a Tomáš Vořechovský

Text, foto: Eva Smolíková a archiv ČESKÉ TELEVIZE

TANEČNÍ MAGAZÍN

 

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..