DANCE Life!

Taneční rekord, exkluzivní workshopy

Exkluzivní workshopy na Dance Life!

Od 8. do 10. listopadu proběhne na brněnském výstavišti taneční veletrh DANCE  Life! jako součást festivalu Life!. Po celé tři dny budou na výstavišti probíhat desítky tanečních workshopů v sedmi tanečních studiích, jejich lektory budou tuzemské i zahraniční taneční hvězdy. Zapojit se v sobotu odpoledne můžete také do pokusu o překonání tanečního rekordu.

Přehled workshopů i on-line prodej najdete na www.lifeworkshopy.cz.

 Určitě nepřehlédněte:

V rytmu latinsko-americkém s Markem Dědíkem

Učte se od těch nejlepších. Marek Dědík, hvězda televizní soutěže StarDance, mistr České i Slovenské republiky a mistr střední Evropy v latinsko-amerických tancích, mistr České republiky v Showdance, finalista světového poháru a Grand Slam Series Latin a držitel mnoha dalších titulů na vás čeká v sobotu 9.11. ve 12:00 – 13:30 v UNIVERSAL STUDIU!

Zkuste nový energický styl s MR. YOUTUBE (USA)

Energický taneční styl Lite Feet se v poslední době stává ve světové street dance scéně neskutečně populární. Jeho tvůrce Mr. Youtube spolupracoval s prestižními umělci Chrisem Brownem, Seanem „Puffy“ Combsem a Laure Ann Gibson. Proslavil se svými specifickými tanečními freestyle kroky a energickými pohyby. Nyní cestuje po světě a vyučuje a šíří kulturu Lite Feet Dance spolu se svým novým tancem „Swiss Bop“. V DANZA STUDIU se s ním potkáte v sobotu 9.11. a v JAZZ & FUSION STUDIU v neděli 10.11., vždy v časech 12:00 – 13:30 hod.

Step s Danielem Borakem

Světoznámý stepař ze Švýcarska s českými kořeny si svým energickým a rytmickým stylem získává každého stepaře i nestepaře. Daniel Borak je skutečnou ikonou současného stepu. Tento několikanásobný mistr světa, choreograf a lektor tanečního studia Liba Borak v současnosti žije v Chicagu, kde působí jako choreograf a stepař v Chicago Human Rhythm Project. Středně pokročilým se bude věnovat v sobotu 16.00 -17.30 a v neděli 9.00 -10.30, pro pokročilé je sobotní termín workshopu 17.30 -19.00 a nedělní 10.30-12.00.

Life! patří mezi největší festivalové akce v České republice, věnuje se především propagaci zdravého životního stylu a aktivní zábavy. Letošní novinkou je sekce BIKE Life! zaměřená na cyklistiku. Pravidelně se koná začátkem listopadu na brněnském výstavišti a navštěvuje ho přes 50 000 lidí.

Více informací na www.festivallife.cz.

Dance Life!, 

TANEČNÍ MAGAZÍN

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..