Pod taktovkou BALLADINE! 

Víte, kde vedou kursy špiček (a nejen ty)? Pokud jste z Brna a okolí, tak se můžete přesvědčit osobně!

Taneční škola Balladine pokračuje letním semestrem na nové adrese Hilleho 1 v centru Brna, kde sdílí prostory spolu s rodinnou kavárnou Attitude. Její letní rozvrh začíná 11. února a nabízí nejen klasický balet pro děti i dospělé na všech úrovních, kurz špiček, ballet barre fitness nebo kurz protahování. Navíc však i úspěšné kurzy ze zimního semestru, kterými jsou Variace, Contemporary Junior a dopolední Pohybový kurz pro rodiče s dětmi. Lektoři školy ovládají také anglický jazyk a nabízí své kurzy jako bilingvní.

Jako každý rok zakončí taneční škola letní semestr v červnu slavnostním Závěrečným vystoupením, kde předvedou své taneční umění všichni studenti Balladine.

„Už na vánoční besídce, kde předváděly různé kurzy svá krátká vystoupení, jsem byla ohromená a nadšená, jak rychle se studenti učí a jak skvělé choreografie vymýšlí někteří lektoři, a proto se moc těším na Závěrečné vystoupení, které je nejen pro příbuzné našich studentů, ale i pro širokou veřejnost, aby se podívala, jak naše škola funguje. Balladine je totiž taneční školou pro všechny bez rozdílu, říká nadšeně ředitelka Petra Chaloupková a také mluví o nové adrese na rohu třídy kapitána Jaroše jako o skvělém místě, na kterém se loňské léto děla spousta zajímavých akcí, ke kterým se i se svou taneční školou připojila.

Neváhejte se tedy přihlásit a zažít letní taneční dobrodružství pod taktovkou Balladine!

Veškeré aktuální informace naleznete na webových stránkách studia > www.balladine.cz nebo na FB události > https://www.facebook.com/events/484390242087118/  .

Text a foto: Mgr. Zuzana Mrštinová

pro TANEČNÍ MAGAZÍN

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..