Z drsné ulice až na vrchol hitparád

Rapperka Cardi B se stává ambasadorkou značky Reebok

Rapperka Cardi B se stává novou ambasadorkou značky Reebok 

Žena, která prošla tvrdými životními zkouškami. Umělkyně, která rozbíjí představy o tom, že je možné třídit lidi do škatulek.

Firma Reebok má hluboko ve své DNA zapsanou spolupráci s umělci, kteří se nebojí riskovat. Byla to právě tato americká značka, která dala jako první na světě ve svých kampaních prostor novým tvářím hiphopové scény. Ve své filozofii totiž vždy staví „skutečné“ nad „perfektní“, „lidské“ nad „superhvězdné“.

Proto si nyní Reebok vybral jako ambasadorku právě Cardi B. Americká rapperka totiž není jen světovou umělkyní. Je to matka, módní ikona, umělkyně a především silná osobnost, která dosáhla úspěchu, aniž by kráčela na prošlapané cestě. Vytvořila si svou vlastní, která ji dovedla na první pozici v prestižní hitparádě Billboard Hot 100.

Předtím rodačka z newyorského Bronxu prošla náročnými životními zkouškami. Jako teenagerka byla členkou gangu, vyloučili ji ze školy a živila se jako striptérka, aby se vymanila z chudoby i domácího násilí, které tehdy zažívala. Dnes ale patří k nejoriginálnějším tvářím americké hudební scény.

Cardi B se nyní stává tváří kampaně Reebok Classics, jejíž součástí jsou sneakers Aztrek, jedna z ikon 90. let.

Michal Včeliš

pro Taneční magazín

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..