Magické sedmičky Milana Drobného

Zpěvák Milan Drobný je i přes svých sedm křížků na krku stále arbitrem vkusu, elegance a kvalitní gastronomie. I když není skutečným vynálezcem korzetu, jak ve slavném hitu prohlašuje, jeho novomanželka Dana mu to určitě promine… Právě z jejich červencové svatby nám poskytl exkluzívní fotografie skladatel, aranžér, producent a moderátor (i jeden z členů dávné Drobného kapely) Eduard Parma mladší.

Zpěvák Milan Drobný je spíše rodinný typ. Kdysi nazpíval o svém synovi píseň s příznačným titulem „Můj syn je drobný“. Rovněž jeho dcera Michaela se objevila v textu jím zpívaného songu. Nic na tom nemění, že se nyní stal již potřetí novomanželem. Jeho třetí manželkou se stala právě nyní o prázdninách půvabná Dana Polcaro.

Milan Drobný je mimo svou pěveckou kariéru velmi aktivní. Píše knížky, v době ne tak dávné vlastnil restaurační zařízení i stále sportuje. Není proto divu, že si za třetí manželku vybral sličnou světlovlásku Danu Polcaro. Ona je nesmírně činná hned v několika oblastech. A rovněž absolvovala již třetí svatební obřad. Jejím prvním chotěm byl brněnský prvoligový fotbalista Jiří Hamřík a druhým pak zahraniční podnikatel.

Svatba Milana Drobného probíhala přesně 7. 7. 2017 a obřad začal na minutu ve 12. 07 hodin. Účastnil se jí pouze úzký kruh přátel obou novomanželů z kulturní branže (mezi jinými manželé Luděk a Adriana Sobotovi), byznysu i společenského života. Probíhala v luxusním prostředí pražské Kajetánky.

Náš TANEČNÍ MAGAZÍN děkuje za milou spolupráci V.I. P. hostu svatby, hudebnímu skladateli, aranžérovi, muzikantovi, producentovi, moderátoru a majiteli studia SOKIT Eduardu Parmovi mladšímu, že nás i naše čtenáře nechal nahlédnout za kulisy této svatby. Eduard Parma se nám představuje na snímku se svědkyní Milana Drobného, stále elegantní zpěvačkou Yvettou Simonovou.

TANEČNÍ MAGAZÍN přeje jménem svým i všech čtenářů novomanželům Drobným hodně spokojenosti, zdraví i potřebného štěstí na společnou cestu životem. A těší se na zbrusu nové písničky.

Foto: EDUARD PARMA ml.

MICHAL STEIN

TANEČNÍ MAGAZÍN

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..