Silvestr v Senegalu

Dovolená u moře s jógou, africkým tancem a bubnováním

Vážení přátele tance a africké kultury, můžete se registrovat na
připravovaný Workshop a Silvestr v Senegalu od 27.12.2017 to 15.1.2018  Dovolená  u moře s jógou, africkým tancem a bubnováním.

Užijete si celé tři týdny dovolené v Senegalu u moře a zažijete ojedinělý Silvestr v exotické destinaci.
Připravujeme pro vás worshopy tradičního afrického tance, skupinové bubnování a lekce ranní  jogy na pláži. Pobyt je spojený s návštěvou několika denního mezinárodního festivalu s vystoupením skupin africké hudby a tance v Abené.

Senegalká  vesnice Abene je místo, kde můžete nasát kouzlo opravdové Afriky… kde máte šanci dozvědět se více o jednoduchém životě Afričanů ve spojení s přírodou a o africké kultuře.  Africký tanec vás naplní novou životní energií a bubnování vám přinese radost a nové zážitky, které umocní také nádherná příroda, prostorné pláže bez turistů a čisté moře. Navštívíme také okolní vesnice a trhy ve městě Ziguinchor, C ap Skirring, Kafountine a Bignona.

„Stáž“ je koncipována tak, abyste se s africkou kulturou mohli seznámit důvěrně zblízka. Rodina afrických tanečníků a bubeníků, kteří se o vás budou starat po celou dobu vašeho pobytu, přátelství, pohostinnost a otevřenost,  radost z hudby a tance, srdečnost místních obyvatel, to vše si s sebou odvezete jako krásnou vzpomínku, pro kterou se do Abene opet brzy vrátíte..

Více podrobností a cena zájezdu zde:

http://senegalsky- workshop.webnode.cz/

Registrace pouze do 31.8. emailem: monika.rebcova@hamu.cz

Taneční magazín

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..