„Raději jsem chodil na vínko než do tanečních!“

Populární boxer Rostislav Osička má kondici, ale technika pokulhává

 

 

BOXER A MALÍŘ DOTANCIL VE STARDANCE,

ALE POKŘTIL ZBRUSU NOVÉ CD „Bosa“

Populární boxerský šampión, ale také trenér boxu a malíř Rostislav Osička (59) sice vypadl hned záhy v televizní taneční soutěži StrarDance. Se svou tanečnicí Romanou Motlovou (původně ze Strakonic) to brali sportovně. Sám boxer a malíř bez mučení přiznal, že kondici sice má, ale technika notně pokulhává. „No to víte, než do tanečních jsem raději chodil za taneční, na vínko.“ Pravda, trochu to na obrazovce bylo znát… Rosťa se však – mimo StarDance – nevyhýbá dalším kulturním aktivitám. V úterý 27. října se stal kmotrem zbrusu nového alba mlad&e acute; zpěvačky Markéty Z. pod názvem „Bosa“. Popřál novému albu z producentské stáje studia SOKIT Eduarda Parmy mladšího dobrý start.

Celé CD složil a zaranžoval (instrumentoval) Eduard Parma sám, dramaturgem byl Josef Švehla a hlavním textařem se stal Jaroslav Salač, který má na kontě 11 textů. Text podivuhodného a nepřeslechnutelného duetu Markéty Z. s Ilonou Csákovou „Ledová královna průšvihů“ s protidrogovou tematikou napsal Michal Stein a přidal další dva texty. Jedním textem se na albu podílejí sám skladatel a Václav Procházka.

Na křtu alba, které svým názvem „Bosa“ má blízko k bosému tanci, se mimo Osičky sešlo mnoho celebrit a osobností světa byznysu i kultury.

A závěrem nezbývá než poodhalit tajemnou Markétu Z. Jmenuje se Markéta Zehrerová a zpívá již deset let v muzikálech, s doprovodným orchestrem Karla Gotta BOOM! BAND, má praxi z prken divadla Semafor, ale i s moderováním televizní cestopisné rubriky ČTV „Bedekr“ a na kontě má i roli barmanky Vandy v nekonoečném seriálu TV Nova „Ulice“.

Na snímku křtí CD „Bosa“ odleva: zpěvák Milan Drobný, moderátorka Markéta Mayerová, boxer, malíř a hvězda StarDance Rostislav Osička, hlavní žena večera – zpěvačka Markéta Z. A po její levici poslední kmotr Felix Slováček mladší.

Osicka1MZ2

 

Kamil Hradecký

Taneční magazín

 

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..