Zpěvák David Deyl povečeřel s výherkyní soutěže UNICEF

Ze 110 diváků, kteří správně odpověděli na soutěžní otázku, měla při slosování největší štěstí Lenka Vachutková

 

 

V pondělí 25. května 2015 proběhla v příjemném prostředí restaurace Žofín Garden večeře Davida Deyla s výherkyní soutěže, kterou UNICEF ČR vyhlásil u příležitosti premiéry dokumentu Malý mnich. Tento dokument, který na počátku dubna odvysílala Česká televize, na osudech tří chlapců unikátním způsobem popisuje složitou situaci 4 000 dětských mnichů v buddhistických klášterech v Bhútánu. Ze 110 diváků, kteří správně odpověděli na soutěžní otázku, měla při slosování největší štěstí Lenka Vachutková, která je věrnou členkou fanklubu Davida Deyla a o soutěži se dozvěděla Davidově facebookovém profilu.
„Po zhlédnutí dokumentu Malý mnich jsem si uvědomila, že se v České republice máme opravdu dobře a že si vlastně nemáme na co stěžovat,“ uvedla Lenka Vachutková, která se díky Malému mnichovi rozhodla podpořit programy UNICEF zasláním DMS.
David Deyl již několik let aktivně podporuje činnost UNICEF a pravidelně se účastní charitativních akcí, které český UNICEF pořádá. „UNICEF je naprosto důvěryhodná organizace s celosvětovou působností a dlouholetou tradicí. Projekty UNICEF vždy rád podpořím,“ vysvětlit David.
Na otázku, která z akcí UNICEF jej nejvíce zaujala, David odpověděl: „Jednoznačně Fronta na záchod, během které jsem si mohl zkusit i výrobu mýdla. Jsem také pyšný, že jsme se v roce 2012 zapsali do české knihy rekordů, když jsme vytvořili nejdelší frontu na záchod a podpořili tak projekty UNICEF v oblasti hygieny.“
Oba účastníci večeře se nesetkali poprvé, protože jak uvedl David: „Lenku znám ze svých koncertů. Kromě toho, že je věrná fanynka, je také hlavně sympatická osoba, takže jsem moc rád, že vyhrála právě ona. Známé osobnosti mohou svoji popularitu využít pro dobrou věc a třeba prostřednictvím sociálních sítí motivovat své fanoušky k tomu, aby pomáhali také. Dnešní večeře je toho důkazem.“
Večeře proběhla s laskavou podporou společnosti Zátiší Group, která pro účely této akce poskytla prostory restaurace Žofín Garden na Slovanském ostrově v Praze.

 foto_Dušan_Prouza04 foto_Dušan_Prouza06 foto_Dušan_Prouza09 foto_Dušan_Prouza16   foto_Dušan_Prouza26

Foto – Nataliya Yashchuk, František Géla, Dušan Prouza

Taneční magazin

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..