Kabaret Shakespeare

V Kabaretu Shakespeare si Prachař zabruslí po vazelíně naposledy

 

 

Kabaret Shakespeare: Derniéra: 27/4/2015

V Kabaretu Shakespeare si Prachař zabruslí po vazelíně naposledy

Dekadentní podívaná se Shakespearovými sonety se ve vší své slávě naposledy představí v NoD. Osobitý autorský útvar Lucie Trmíkové a Jana Nebeského patřil dlouho dobu k událostem divadelní sezóny. 27. dubna máte poslední možnost nechat se unést.

Herecké výkony D. Prachaře, K. Dobrého, M. Königa a Lucie Trmíkové vás donutí si po hře stýskat jako Romeovi po Julii. Nebo naopak. Je to příběh naděje a důvěry, radosti, lásky i nenávisti. Je originálním povzbuzením pro všechny, že život, stejně jako smrt mají svůj smysl. Vše podtrhuje hudba světoznámého jazzmana Emila Viklického. Ten také obdržel za hudbu k inscenaci Cenu Alfréda Radoka za rok 2014.

Přijdťe si s námi užít nekonečně živou show, poetický i zábavný kabaret. Módní přehlídku. Bruslení po vazelíně v jednom milostném trojúhelníku.

„Nechoďte do divadel! A nebo choďte, ale pamatujte, že vás tam nic dobrého nečeká, jak praví čert (přestrojený za černou dámu), který nikdy nespí. Ačkoliv… Vedle toho, co byste nečekali, si užijete skvělých hudebních čísel s texty Shakespearových sonetů a především výborných hereckých výkonů. M. König, K. Dobrý a D. Prachař patří jednoznačně k současné herecké špičce.“ (Veronika Boušová, i-divadlo.cz, 2013)

kabaret_shakespearea3page001

Předprodej: https://goout.cz/cs/listky/kabaret-shakespeare/myd/?ref=nod.roxy.cz

Trailer: https://www.youtube.com/watch?v=0KkO8uQFaK4

Taneční magazín

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..