Sinatrology

Jan Smigmator zve příznivce swingu na výjimečné koncerty

Letos v prosinci to bude přesně 100 let, co se narodil swingový král a jeden z největších zpěváků hudební historie. Jeho slavné nahrávky můžete slyšet  v Klubu Evergreen téměř každou sobotu. Kdo by neměl rád písně jako Fly Me To The Moon, Night And Day, I´ve Got You Under My Skin, Strangers In The Night, My Way a stovky dalších?!

Ovšem nejen v Klubu Evergreen vzdáme Franku Sinatrovi hold! Na prosinec jsem společně s RTV Big Bandem Felixe Slováčka a celou řadou hudebních osobností připravil koncertní projekt *Sinatrology*, který se zařadí mezi hlavní světové oslavy Sinatrovy stovky. Pevně věřím, že spousta z vás bude u toho! Vstupenky se již prodávají a vzhledem k tomu, že půjde o skutečně výjimečné koncerty, mizí téměř před očima. Proto bych vás velmi rád pozval k návštěvě webových stránek www.sinatrology.com, kde najdete veškeré info a také odkaz na společnost Ticketstream, u které si můžete vstupenky opatřit. Také nás navštivte na Facebooku a sinatrovské zprávy šiřte dál! www.fb.com/Sinatrology

Všem vám přeji krásný zbytek léta a těším se na vás jak při poslechu Klubu Evergreen, tak na koncertech Sinatrology v Brně, v Ostravě a samozřejmě i v Praze!

„Keep swinging“
bez názvu
Jan Smigmator

Taneční magazín

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..