Foto soutěž 2018

Milí tanečníci, letos přicházíme opět s foto soutěží, tentokrát jsme se rozhodli podpořit např. vybavenost a interiér Vašeho studia, ale třeba i domácnosti. Soutěžit tedy mohou jak školy, či studia, tak i jednotlivci. O zajímavé ceny se postarala firma BigMat Líbeznice. Další cenou jsou poukázky na nákup ve specializovaných prodejnách pro tanečníky Botan shop s.r.o. a HELLER s.r.o.

Milí tanečníci, letos přicházíme opět s foto soutěží, tentokrát jsme se rozhodli podpořit např. vybavenost a interiér Vašeho studia, ale třeba i domácnosti, chcete-li. Soutěžit tedy mohou jak školy, či studia, tak i jednotlivci. O zajímavé ceny se postarala firma BigMat Líbeznice, která nabízí k výhrám také své odborné poradenství zcela zdarma. Část materiálu dostanete gratis a zbytek si musíte doplatit dle svých požadavků na interiér. Další cenou jsou poukázky na nákup ve specializovaných prodejnách pro tanečníky Botan shop s.r.o. a HELLER s.r.o. Můžete tedy cenu proměnit ve své nové taneční boty, nebo taneční, společenské a svatební šaty, krasobruslařské šaty, gymnastické a aerobní dresy, kostýmy na břišní tance, taneční fraky, frakové a společenské košile a jejich doplňky, latinsko-americké kostýmy, exkluzivní látky elastické i neelastické, taneční obuv, broušené kameny, štraové borty, flitry, korálky, odborná literatura a i taneční muzika na CD.

Zašlete foto tanečníka/ce z Vašeho studia nebo školy, taneční soutěže, z tanečního soustředění, z diskotéky či zábavy, taneční kreace z jakéhokoliv prostředí (pláž, louka, tělocvična…), fotka může být vaše, vašeho kamaráda, vašeho trenéra, tanečního mistra… zkrátka kohokoliv, kdo si podle vás zaslouží pozornost. Soutěž je určená pro všechny, mohou se účastnit tanečníci, taneční školy či studia  fotografové i amatéři. Nebude rozhodující, zda fotografii nafotil profesionál, nebo amatér.

Více informací o soutěži najdete na stránce soutěže.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..