Dalibor Gondík odchází ze Stardance sportovně

Šestý večer znamenal konec tančení pro moderátora Dalibora Gondíka

Porota přitančila na hudbu skupiny Skety, která vůbec poprvé nahradila nenahraditelný Moondance orchestra. Někteří tanečníci byli ve stresu, protože na rytmy této skupiny   nejsou zvyklí  tančit

skupina Skety

O hvězdné hosty nebyla nouze! Např. herečka Nikol Štíbrová, zpěvačka Martina Pártlová, Leona Machálková a soutěžící z předchozích ročníků anebo páry, které již letos soutěž opustily

Anna Polívková a Michal Kurtiš

Leona Machálková (vpravo)

Nikol Štíbrová a Martina Pártlová

Jana Plodková a Michal Padevět

Richard Genzer se svou  přítelkyní

Daniela Šinkorová a Michal Padevět

Osudnou pro Dalibora Gondíka  se stala ča-ča. Dalibor také připustil, že pro něho to byla opravdu  cha-cha (čti chacha). „Baví mě to, ale v úplně každém kroku mám chybu“, přiznal.

loučení s Alicí Stodůlkovou a Daliborem Gondíkem

Dalibor Gondík a Alice Stodůlková

Alice Stodůlková a Dalibor Gondík

Alice Stodůlková a Dalibor Gondík

Václavu Kunešovi se líbilo Daliboro spojení s bigbandem, ale chtělo to  uvolnit tělo! Tatiana Drexler nebyla zlá, hodnotila  relativně dobře, jenže Dalibor byl ztuhlý, kroky popletl. Rytmus ale dobrý.  Radek Balaš nemohl rozkódovat, čím to bylo, že výkon  byl mechanický, nebyl tam zkrátka přítomen tanec. Protože na Zdeňka Chlopčíka už nezbylo, co by kritizoval, zcela obrátil a řekl: „Nebylo to špatné.“

27 bodů

Veronika Arichteva, Michal Necpál

Veronika Arichteva, Michal Necpál

Veronika Arichteva, Michal Necpál

„Ukázali víc, než chtěli…“ komentoval Marek Eben choreografii. „Je tam spousta růží, ale i záhon“.  (Michal si symbolicky omotal dlouhý  závěs kolem krku).

Zdeňkovi Chlopčíkovi se velmi líbil začátek, ale výraz byl příliš  kamenný.  Václav  Kuneš ocenil riskantní záměr i krásný nápad se závěsy, ale chtěl by od Veroniky vidět více.

34 bodů

Pavla Tomicová, Marek Dědík

Marek Dědík a Pavla Tomicová

Marek drží v náručí Pavlu! A pak, že ji neunese!!!! Hráli to na nás!

Tatiana Drexler ale spokojená nebyla:  „Není to nejlepší,  popletli jste kroky.“ Ani  Radek Balaše neměl soucit: „Dnes  jsou tady  lepší tanečníci, ale fenoménem zůstáváte. Vy úplně netančíte, ale!!! Vy to absolutně žijete!! Proto je tam ta přidaná hodnota autenticity,  a to mají na Vás lidé rádi.“

24 bodů

 Veronika Lálová,  David Svoboda ( a Tomáš Svoboda!)

Veronika Lálová a David Svoboda

David a Tomáš Svobodovi

Veronika Lálová, David  Svoboda a Tomáš Svoboda

Všechny zúčastněné  překvapili svým „zdvojením“. Spolu s Davidem si totiž zatancoval i jeho bratr Tomáš a ti dva jsou prakticky k nerozeznání! Veronika musela mít náročný trénink!

Balaš:“Jste reklama na mládí, pohyb je život, zdvojení je báječný fór,  budu hodnotit vysoko!“

Zdeněk Chlopčík:  „Jak viditelně  Veronika pookřála, když tam jsou dva muži!!! Pro mě to byl ale šok!  Líbí se mi na parketu chlap a ženská. Jenže jeden z vás šel kroky špatně, ale já vás  zezadu nepoznám, tak  nemohu hodnotit! (Dobrý záměr)

34 bodů

Daniela Písařovicová a Michal Mládek

Daniela Písařovicová a Michal Mládek

Daniela Písařovicová a Michal Mládek

Daniela říká: „Když na mě Míša  mluví, má to asi svůj význam, ale mně už to nespíná…“ Václav Kuneš: „Je tam hodně iluzí, záklon mohl jít do nekonečna, o tom je tanec,  a to splňujete…“ Jenže Tatiana nebyla hodná: „Více se položit a nechat se unášet krásou jeho pohybu, ale Vy to stále kontrolujete. Jsou situace, kdy je dobré se spolehnout i na chlapa!“

30 bodů

Lenka Nora Návorková a Jiří Dvořák

 Lenka Nora Návorková a Jiří Dvořák

Jiří říká: „Každý tanec je pro mě malá klinická smrt! A tentokrát mám navíc rýmičku! Toho jsem se bál.“

Hodnocení? Zdeněk Chlopčík: „Dával   jsem pozor a to pečlivě,.. hledal jsem, ale nádherné!!“ Tatiana Drexler: „Líbil  jste se mi vždy. Dnes  jsem  zjistila, že pokud by někdo měl  hrát Freda Astaira, Vy  jste jediné možné obsazení!“  Václav Kuneš: „Dnes nejlepší výkon! Radek Balaš hodnotil slovem – krásné.  Lenka Návorková   popustila uzdu emocím a brečí.

40 bodů!!!!

porota

Marek Eben a Tereza Kostková

Tereza Kostková

Soutěž opouští:

Dalibor Gondík a Alice Stodůlková

Dalibor: „Já už jsem tolikrát ve sportu prohrál! Beru to sportovně!“

Zeptali jsme se….

Jaké jsou  Vaše prvotní   pocity? Je Vám líto, že jste vyřazeni?  Myslíte, že kdyby Vám neodpadly tréninky,  dopadlo by to jinak?

Dalibor Gondík a Alice Stodůlková:

„Nedá se to  ovlivnit, v této soutěži jsme se  opravdu  dostali už tak daleko, že všechny páry byly velice vyrovnané. Jsme rádi, že jsme se  vůbec dostali tak daleko! Užili  jsme si každý tanec. Dnes  mohl vypadnout skutečně kdokoliv,  zrovna padla řada na nás. Teď už to opravdu  bereme velice sportovně. Minulý týden  jsme to čekali… Ale tentokrát  jsme si říkali, že je to tak  asi na padesát procent. A co chtít více??“ ( Úsměv)

Text, foto: Eva Smolíková

Taneční magazín

 

 

 

 

 

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..