Werichova vila slaví narozeniny

Chcete na diskotéku, na swing? Anebo s dětmi na čokoládový rej? Tak zamiřte do jubilující Werichovy vily!

Voda ve Vltavě velmi rychle uběhla. Werichova vila jako divadelní scéna a výstavní prostor již slaví své první narozeniny.

Čas opravdu velmi rychle běží a pořadatelé již ve vile přivítali na 51 tisíc návštěvníků, přes 6 500 diváků navštívilo její kulturní programy a 6 548 dětí přišlo se svými učiteli na programy pro školy.

Léto vdechlo nejen Kampě novou energii a park je plný života. I program ve Werichově vile je nabitý. Kromě večerních divadelních představení a nedělních pohádek pro děti se chystají i oslavy jednoho roku od otevření této vily.


Soubor „Anička a letadýlko“ je častým hostem Werichovy vily, jak ostatně náš TANEČNÍ MAGAZÍN pravidelně informuje. Na snímku je – za představitelkami komedie „Roštěnky u Tiffanyho“ – velký portrét Jana Wericha a Jiřího Trnky.

Ve středu 20. 6. Werichova vila zve všechny děti na skvělý festival „Čokoládování“, který pro vás chystá s Muzeem čokolády Tábor. Již od rána se můžete zúčastnit čokoládových workshopů, shlédnout čokoládovou výstavu a „ponořit se“ do čokoládové řeky. Odpoledne si zasoutěžíte o krásné ceny s televizí „TUTY“ a zažijete spoustu další zábavy.


Ve čtvrtek 28.6 pak Vila Jana Wericha zve především dospělé a to na další skvělý „V
ečer se Swingem“ na Kampě. Všude se bude tančit, živé kapely to roztočí na zahradě, a těšit se můžete na DJ před vilou.

Rok vily si s vámi chce vila a její realizační tým zkrátka užít!

„Jsme nadšení, že Werichova vila žije a proudí do ní stále další a další návštěvníci.
Děkujeme všem za srdečné vzkazy v návštěvní knize a slibujeme, že pro vás i nadále budeme připravovat doprovodný program tak, abyste se k nám rádi vraceli.“
 říká Jiří Pospíšil, předseda správní rady Nadace Jana a Medy Mládkových.

Přes léto se můžete na zahradě vily potkávat na pravidelných večerních 
lekcích jógy (19.7, 26.7, 2.8, 9.8, 16.8. vždy od 19:00) a v letním kině (8.7., 22.7., 5.8., 19.8., 2.9., 16.9. vždy od 21:30), tentokrát věnovaném osudům výrazných ženských osobností.
Sledujte více na 
www.werichovavila.cz a facebooku Werichovy vily.

Nadace Jana a Medy Mládkových otevírá v červnu Museum skla v letohrádku Portheimka na Smíchově. Sledujte více na www.museumportheimka.cz a facebooku Musea Kampa.

Foto: archiv Werichovy vily a Anička a letadýlko

TANEČNÍ MAGAZÍN

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..