Exkluzívně pro tanečnice

Nevíte co na sebe na parket? Zkuste se inspirovat!

TANEČNÍ MAGAZÍN dostal exkluzívní možnost vám představit novou kolekci nejen tanečních rób s názvem „LEEDA DARK – Ticho nočního města“. Světla odrážející se ve flitrech šatů i na mramorových zdech. Poslední drink nad ránem… Vrstvení, variabilita, jednoduché linie s rafinovaným detailem Taková je nová kolekce značky Leeda.

Protentokrát se nové modely Leedy dělí na dvě řady – „LEEDA DARK“ – ta obsahuje exkluzivní večerní modely a LEEDA BRIGHT – řadu pro běžné nošení. V exkluzivní řadě najdete modely poseté flitry, které je možné pohlazením otočit a změnit tak jejich barvu . Siluety jsou jednoduché, postavené na materiálu. Kolekce pro běžné nošení obsahuje šaty z lehké bavlny a hedvábí, ty můžete libovolně vázat a tím měnit i siluetu, modely zdobené jemnými třásněmi, nebo kabáty a vesty z vlny s kašmírem. Ty je možné nosit dohromady i zvlášť a díky tomu slouží téměř celoročně.

Barevně dominuje černá, bílá i odstíny šedé a doplňkově korálově červená. Při výrobě se vždy snažíme vytvářet co nejméně odpadu. V kolekci se proto objevuje i několik ZERO WASTE modelů. Ze zbytků flitrových látek tak vznikly ručně sešívané sukně. Každý kus je originál. Při celkovém stylingu designérka Lucie Kutálková použila šperky německé designérky Saskie Diez, jejíž nová kolekce Barbelle se k modelům skvěle hodí. Její šperky je možné v Leedě v Praze 1, Bartolomějské 1 zakoupit.

Design and styling: LEEDA / Lucie Kutálková

Modelka: Týna

Make Up: Renata Zelinková / L’Oréal Paris

 

Foto: Martin Švancár

TANEČNÍ MAGAZÍN

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..