Vzniká nový film, zapojit se můžete i vy!

Podpoříte rodinnou komedii z české produkce?

Vzniká nový celovečerní film Jak se moří revizoři. Zapojit se můžete i vy!

Že už jste dlouhou dobu na televizních obrazovkách neviděli pořádnou filmovou „oddychovku“ z české produkce? My také ne! Ambice na úspěšnou rodinnou komedii má titul scenáristky a režisérky v jedné osobě Evy Toulové. Ta díky svému mládí do snímku vložila svěží a neotřelý pohled na svět a hravě vykreslila postavy, se kterými se v mžiku všichni ztotožníte. A do toho se skvěle pobavíte!

Jak se moří revizoři. Tak se jmenuje právě se rodící zábavná komedie o obyčejné rodince z maloměsta. Budete se až divit, jak se její členové nebezpečně podobají vám a vašemu okolí. Syn Marko spěje k tomu být úspěšným zločincem. Naneštěstí je jeho první obětí přepadení vlastní matka, což mu značně přitíží ve vysněné kariéře kriminálníka. Dcera Karin je sebevědomá a své půvaby využívá jen, co to jde. Veškerý čas věnuje „chození“ s více chlapci naráz a posouváním hranic, co všechno muži vydrží. Matka Klára zase ujíždí na slevových portálech, výhodných nákupních akcích a soutěžích. A otec? Ten je tím nejobyčejnějším z obyčejných – dopravním revizorem, a i přesto mu život shodou náhod umožní zažít pár minut slávy.

Už teď je jisté, že kromě svižného scénáře film nabídne i atraktivní herecké obsazení, které známými jmény opravdu nešetří. Hlavní postavy ztvárnila jedna z našich nejpopulárnějších hereček Dana Morávková, jejího manžela Petr Batěk. Rodinku Malých doplní známý seriálový herec Ladislav Ondřej a Miša Tomešová. Půvabnou dívku, která bude svádět Petra Baťka, si zahrála krásná Anna Kulovaná. A i v mini roličkách uvidíte populární osobnosti, mezi nimiž je i modelka Aneta Vignerová s českou Miss world 2015 Andreou Kalousovou či zpěvák Jaro Smejkal.

Každý, kdo by chtěl vznik snímku podpořit, ať navštíví stránky Startovače. Za odměnu tvůrci nabízejí řadu originálních filmových dárků.

ODKAZ:

https://www.startovac.cz/projekty/jak-se-mori-revizori/

Taneční magazín

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..