Tanečnice hlaste se! Na webové adrese!

Dívky, je vám mezi šestnácti a dvaceti roky? Jste z tanečních škol či kursů? Máte ještě necelé dva týdny skvělou šanci přihlásit se do soutěže MISS TANEČNÍ a bojovat o hodnotné ceny i prestižní korunku!

Neuvěřitelným tempem se blíží konec roku. Poslední den v roce je nejen očekávaný svátek Silvestra, ale také uzávěrka přihlášek do 3. ročníku soutěže MISS TANEČNÍ, jejímž mediálním partnerem je i náš TANEČNÍ MAGAZÍN.

Takže, tanečnice, pokud je vám ne více než dvacet let a nikoli méně než šestnáct roků, můžete se přihlásit do soutěže MISS TANEČNÍ. Chce to však ještě jeden důležitý předpoklad, musíte být frekventantkou či absolventkou taneční školy, respektive tanečních kursů!

Jedním ze sponzorů a partnerů soutěže, který dodá finalistkám úchvatné róby, je i Svatební studio Dany Svozílkové, které má pobočky ve Zlíně a Uherském Hradišti, jehož svatební šaty představujeme na snímku.

A kde se můžete hlásit?

  • registrace na webu www.misstanecni.cz , na FB nebo na jakékoliv párty Brno Party Life, kde se můžete přihlásit i osobně, registrace je závazná!

  • uzávěrka registrací a hlasování je 31.12.2017!

  • věk 16-20let

  • být kurzistkou nebo absolventkou taneční školy v ČR

  • do 1.1.2018 vyberou hlasující na www.misstanecni.cz 15 dívek, které se zúčastní semifinále 6.1.2018.

  • ze semifinále postupuje 10 dívek do finále v Bobycentru, které se uskuteční 27.1.2018.

Foto: MISS TANEČNÍ

TANEČNÍ MAGAZÍN

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..