Hlaste se na „MISS TANEČNÍ“!!!

Velká šance pro mladé tančící dívky z celé republiky. Hlaste se do „MISS TANEČN“Í. Uzávěrka přihlášek 31. 12. 2017! Více níže v článku:

Náš TANEČNÍ MAGAZÍN má tu čest být již druhým rokem mediálním partnerem soutěže„MISS TANEČNÍ“. Jde o soutěž krásy pro dívky ve věku od šestnácti do dvaceti let ze všech tanečních škol v celé republice, v níž nerozhodují jen výška a míry, ale především sympatie a talent! Správné dívky hlaste se! Na mailové adrese – www.misstanecni.cz ! A nemusíte být pouze z Moravy! Naopak.

Jak nám řekl prezident soutěže Martin Bárány, zúčastnit se můžete i jako hlasující pro jednu ze soutěžících: „Vše máme ošetřeno. Hlasující zadává své telefonní číslo a my kontrolujeme i IT-adresu jeho počítače. Takže, každý může hlasovat pouze jednou pro jednu dívku! Hodláme tím zamezit spekulacím či přímo podvodům.“

 TEREZA MACHOVÁ z Dobříše.

Registrace je již zahájena! Můžete se registrovat na facebooku, tlačítkem registrovat se na naší úvodní fotografii, proto navštivte www.misstanecni.cz , kde naleznete přihlášku a aktuální soutěžíc. Nebo se ty z moravské metropole stavte na jakoukoliv párty, kterou pořádá Brno Party Life, kde se budete moci registrovat i osobně.

V době uzávěrky bylo známo zatím patnáct adeptek o titul „MISS TANEČNÍ“. Jmenovitě jde o Veroniku Sterzovou z Brna, Terezu Machovou z Dobříše, Petru Ejemovou z Příbrami, Kateřinu Jarešovou z Brna, Michaelu Suchou z Brna, Sabinu Cihlářovou z Brna, Terezu Fazevovou z Brna, Elišku Rybákovou z Brna, Christin Martincovou z Brna, Kristýnu Pokornou z Brna, Kateřinu Liškovou z Brna, Nicolu Hussovou z Brna, Biancu Tesařovou z Brna, Adélu Kopečkovou z Brna a Markétu Opletalovou, rovněž z moravské metropole.

Jak je ze seznamu patrné, tak velkou absenci má naše hlavní město. Dívky z Prahy, které splňujete níže uvedené požadavky, neváhejte a hlaste se!

V soutěži na vás čeká množství hodnotných cen včetně hodnotného zahraničního zájezdu, luxusní kosmetiky či modelových šatů a mnoha dalších prestižních ocenění.

VERONIKA STERZOVÁ je z Brna.

Pravidla pro přihlášení:

 

  • uzávěrka registrací a hlasování je 31.12.2017!

 

  • věk 16 – 20let

 

  • být kurzistkou nebo absolventkou taneční školy v ČR

 

  • do 1.1.2018 vyberou hlasující na www.misstanecni.cz 15 dívek, které se zúčastní semifinále 6.1.2018

 

  • ze semifinále postupuje 10 dívek do finále v Bobycentru, které se uskuteční 27.1.2018.

 

TANEČNÍ MAGAZÍN věří, že dívky z Prahy i ostatních částí republiky nezahanbí svou prestiž a ještě využijí šanci a doplní tak řady přihlášených převážně z moravské metropole a Příbramska.

NICOLA HUSSOVÁ rovněž reprezentuje moravskou metropoli.

Foto: Miss Taneční

 

 TANEČNÍ MAGAZÍN

 

 

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..