Pozor! Je tu další tour PARTY RIDE LIVE!

Další série PARTY RIDE LIVE právě startuje, nepromarněte svou šanci ukázat divákům, co umíte!

Je tu výzva! 

Přidej se i ty do Royal Crew zpěvačky Celeste Buckingham. Ukaž, co umíš a s čím máš šanci zabodovat na stage v rámci další tour Party Ride Live a pošli video

Startuje další série PARTY RIDE LIVE a ty můžeš být při tom! A to dokonce jako jedna z hlavních hvězd! Pošli svoje video a ukaž, co umíš! Zpíváš, hraješ, tancuješ? Máš skrytý talent, který čeká na objevení? Neboj se toho a předveď se!

Šanci máš do 20. srpna, kdy Celeste vybere z došlých soutěžních videí své favority a dá jim šanci s ní jet celé podzimní tour! Budeš mezi největšími talenty i ty? Pokud na to máš, tak určitě ano! Nepropásni jedinečnou šanci! Je to už jen na tobě! Přihlásit se můžete samozřejmě i jako dvojice, nebo celá parta! Jde o to zaujmout! Takže hodně štěstí!

Video pozvánka od Celeste Buckingham:

 

Na vaše videa čekáme na e-mailu: partyride@ocko.tv. Zaslaný soubor nesmí překročit 5 MB. Je ideální poslat odkaz na stažení souboru, nebo ještě lépe – odkaz na video nahrané na YouTube. Účastník soutěže zasláním videa potvrzuje, že mu bylo více než 18 let a jím zaslané materiály mohou být použity ve vysílání, na webu a Facebookových stránkách ÓČKA.

 

Taneční magazín

 

 

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..