Pláž je krásný místo. Kdo by nechtěl na pláž? Jenže co když vítr a vlny nejsou a vy jste surfař nebo kitař?

Losers Cirque Company přichází se zbrusu novým představením – ‚Beach Boy(s)‘

 

Tanečníci a akrobaté ze skupiny Losers Cirque Company jsou opět tady! Oblíbená skupina, která se ve svých představeních nebojí ničeho a mnohdy boří hranice gravitace, přichází s novým projektem! Během každé jejich inscenace na vás čeká show s poutavým příběhem, propracovaná choreografie, nevídané akrobatické prvky a dokonalé taneční kroky. Na svém kontě mají divácky velmi úspěšná představení The Loser(s) nebo Walls and Handbags a nyní vystoupí se zcela novým projektem Beach Boy(s).  Premiéra nové dech beroucí podívané se koná v rámci festivalu Letní Letná dne 19. srpna 2016. Čeká vás letní inscenace inspirovaná estetikou kalifornského retra s prvky nového cirkusu. Těšte se také na  jistou dávku narcismu, kterou byste od tohoto souboru rozhodně nečekali!

Losers Cirque Company je uznávanou skupinou na poli divadelních prken. Každé jejich představení je originál a rozhodně stojí za vidění. Ve svých projektech využívají nadčasová témata, příběhy ve kterých si každý divák najde to své. V jejich dílech najdete také propracovanou choreografii a jedinečné taneční prvky s nevídanými akrobatickými kousky, při kterých se tají dech.  Vyprodaná představení reflektují také fakt, že tito pánové jsou opravdovými mistry ve svém oboru, kteří reprezentují Českou republiku i na zahraničních festivalech.

Po velmi úspěšném posledním představení Walls and Handbags nyní přichází s úplnou novinkou, a to inscenací nazvanou Beach Boy(s), která na vás již dle názvu dýchne závan blížícího se léta.

Celá_sestava_při_natačení_traileru

“Pláž je krásný místo. Kdo by nechtěl na pláž? Pláž je písek, slunce, moře, sůl a hlavně vítr a vlny! Jenže co když vítr a vlny nejsou a vy jste surfař nebo kitař? Co pak s tím? Ležet? Nudit se? Opalovat se? A co zkusit něco dobrodružného? Něco nečekaného! Prostě skutečný zážitek!!!!Dodává Petr Horníček, který se svou skupinou v rámci přípravy projektu procestoval nejednu pláž.

Představení můžete navštívit v rámci XIII. Mezinárodního festivalu nového cirkusu a divadla Letní Letná, který se koná od 18. 8. – 4. 9. 2016 v pražských Letenských sadech. Více informací o festivalu a účinkujících se dozvíte na adrese  http://www.letniletna.cz/2016/, kde najdete také podrobný program všech představení a e-shop se vstupenkami.

Plakát_Beach_Boy(s)

Mgr. Kateřina Hlavinková

Taneční magazín

 

 

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..