Dan Bárta vyráží na turné po českých luzích a hájích

Jarní turné Dana Bárty &Illustratosphere okoření komorní filharmonie

 

 

Dan Bárta po menší odmlce zase vyráží na turné po českých luzích a hájích. Jarní turné odstartuje již 4. března v Říčanech a skončí 15. dubna v pražském Švandově divadle. Mezitím charizmatický zpěvák se svoji kapelou Illustratosphere navštíví celkem sedmnáct měst po celé České republice. Nevšední, ale jistě velmi vítanou novinkou na tomto turné bude představení spolu s Komorní filharmonií Pardubice, které se uskuteční 12. března. Zažijte jedinečnou atmosféru hudební produkce držitele ocenění Zpěvák roku cen Akademie populární hudby a odneste si nevšední zážitek z hudby.

5

Sedmnáctka koncertů odstartuje 4. března v Říčanech a následovat budou Liberec, Dobruška, Pardubice, Písek, Mělník, Třinec, Olomouc, Vsetín, Znojmo, Rosice
u Brna, Šumperk, Cheb, Ostrov, Domažlice, Plzeň a závěrečný koncert se uskuteční 15. dubna v Praze. Dan během vystoupení představí průřez celou svou tvorbou, zahraje novinky z aktuálního úspěšného alba „Maratonika“, ale i starší písně v nových úpravách. V Evropě uznávaný zpěvák spolu se sestavou prvotřídních hudebníků (Filip Jelínek – klávesy a aranžmá, Robert Balzar – kontrabas a basa, Míra Chyška – kytara a Jiří Slavíček – bicí) předvedou famózní hudební zážitek, který okouzlí i nejnáročnější publikum!

4

V rámci jarního turné dojde i na okořenění vystoupení v podobě spolupráce s Komorní filharmonií Pardubice. „Pozvali jsme ještě pianistu Jirku Levíčka, aby doplnil naše řady. Hrát s velkým tělesem je prostě pěkný, kvůli zvuku, barvě a vůbec, kvůli síle. Když se čtyřicet lidí rozhodně, že právě teď zabere…,“ uvedl Dan Bárta.

1
A co dalšího pro fanoušky Dan Bárta chystá? „Samý hraní. A taky desky. Zkrátka spoustu novinek, hm, i když každej rok říkám to samý v tom smyslu, že chystáme hraní a desky. Co jinýho by taky muzikant měl chystat, že:-),“ uzavírá držitel deseti hudebních cen Anděl v kategorii mužský zpěv.

DAN_A2_2015_koncerty

Foto:Jakub Klimo

Taneční magazín

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..