Cropp Street Dance Battle nabídne v Ostravě jedinečnou taneční show

7. února 2015 uvidíte ty nejlepší tanečníky z ČR, Anglie, Rakouska a dalších evropských zemí

 

 

 

Sobota 7. února 2015 bude v Ostravě patřit jedinečné taneční show, na které se představí nejlepší taneční skupiny z celé ČR. Svou účast však již přislíbili také tanečníci a tanečnice z Anglie, Rakouska a dalších evropských zemí. 

Cropp Street Dance Battle, to je akce, kterou 7. 2. 2015 hostí klub Marley na výstavišti Černá louka v Ostravě. V letošním roce proběhne již 17. vydání akce, která nabídne přehlídku skvělých tanečních výkonů v podání zástupců místních tanečních skupin (Beat Up, Roots Company, atd.), ale také dalších tanečníků z celé ČR, Slovenska, Polska, Rakouska, Anglie, atd.

2

Akce je velmi populární, a to jak mezi samotnými tanečníky díky skvělé atmosféře, ale také mezi diváky. Line-up je totiž opravdu bohatý a plno tanečních i hudebních zážitků si odnese každý návštěvník battlu.

3

Na programu jsou soutěžní kategorie Hip Hop 1×1, Popping 1×1, No Rules 2×2 a Óčko Allstyle Crew Battle. Právě poslední jmenovaný battle teamů měl na loňském vydání akce obrovský ohlas a zkušenosti tedy naznačují, že i tentokrát to opravdu bude stát za to. Kromě samotných soutěžních battlů se můžete těšit i na speciální show momentálně velmi populárního tanečního stylu New Style Hustle, několik tanečních jamů nebo Cropp Urban Party po skončení soutěžního programu.

4

Chcete vidět, jak tancují hip hop, house dance, break dance a mnoho dalších moderních stylů ti opravdu nejlepší tanečníci? V tom případě nesmíte na této jedinečné akci chybět.

——————————-

CROPP STREET DANCE BATTLE

  1. 2. 2015, Marley club Ostrava (výstaviště Černá louka)

LINE UP:

16:00   kvalifikace

19:00   street dance show

20:00   battly nejlepších tanečních skupin

22:00   after party

VÍCE INFORMACÍ:

web: www.qsz.cz

facebook: www.facebook.com/qszcz

5

 

video z loňského ročníku akce zde:

 Taneční magazín

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..