„Holka ve tvý skříni“

Zpěvačka Olga Königová vystoupí 11. listopadu .Její album bylo několikrát označeno za jedno z nejlepších domácích alb roku 2013

 

 

 

 

 

Alternativní pop ILLE rozezní prostory NoD

Krásně, křehce a opravdově. Tak zní písně zpěvačky a skladatelky Olgy Königové, která se svým projektem ILLE vystoupí 11. listopadu v NoD.

Zpěvačku a klavíristku Olgu Königovou mohou znát mimo jiné fanoušci skupiny Obří broskev. Stejně jako její manžel Jakub, jenž se po českých klubech pohybuje jako kuchař Kittchen, se i ona dala na vlastní dráhu. Se svým projektem ILLE nahrála ve spolupráci s producentem Dušanem Neuwerthem album „Ve tvý skříni“, jehož hlavními devizami jsou podle odborných kritiků hravost, chytrost, svébytná poetika, opravdovost a působivá atmosféra.

Bez názvu

Když loni v srpnu debut ILLE vyšel, nejeden recenzent se jej nebál označit za jedno z nejlepších domácích alb roku 2013. Teď, ¾ roku po vydání se ukazuje, že to rozhodně nebyla planá slova. Kromě nominace na výroční hudební ceny Anděl (v kategorii skupina, objev a album), získala deska i nominaci na cenu české hudební kritiky Apollo 2013, nominaci na Óčko Hudební ceny 2013. Redaktoři webového magazínu Musicserver.cz ho dokonce ve svém každoročním žebříčku nejlepších domácích alb označili za to úplně nejlepší, co v ČR během loňského roku vyšlo.

Alternativním popovým písním nechybí i přes jejich nezávislý zvuk návykové melodie. Z alba již vzešly dva úspěšné videoklipy k singlům Holka ve tvý skříni a Zapomenout. ILLE boduje u oborné kritiky a posluchačů příjemnou civilností, perfektním zvukem i autentickými texty.

Jsme moc rádi, že 11. listopadu prostory NoD rozezní speciální poluakustický set ILLE a propojí se tak skvělý hudební projekt s atmosférou jedinečného místa.

 

Video: Holka ve tvý skříni

 

Vstupenky: Goout: https://goout.cz/cs/listky/ille/kfc/

 

Taneční magazín

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..