DEBBI a ADAM MIŠÍK

Mladičká zpěvačka DEBBI představí své dva letošní koncerty, zazpívá také duet s Adamem Mišíkem

 

 

DEBBI a její jediné dva letošní samostatné koncerty

Hned dva koncertní sety po sobě představí 5. a 6. listopadu 2014 v Experimentálním prostoru NoD zpěvačka DEBBI. Jako hosty si přizvala letos debutující, ale stále úspěšnější kapelu JELEN. Na obou koncertech si DEBBI zazpívá duet s Adamem Mišíkem a Lipem.

Letos jedenadvacetiletá zpěvačka DEBBI má za sebou mimořádně úspěšný koncertní rok, kdy se představila se svojí kapelou na mnoha hudebních festivalech, open-air akcích i letních slavnostech. Dalším letošním úspěchem bylo předskakování již dlouho předem vyprodaného koncertu britského zpěváka Jamesa Arthura v Praze. Ovšem samostatné koncerty si zpěvačka nechala pro své fanoušky jako lahůdku až na konec letošního roku.

debbi

Jako hosty si DEBBI pozvala letos debutující, ale stále úspěšnější akustickou kapelu JELEN, která si v současné době raketově získává čím dál tím více fanoušků napříč celou republikou. Kapela na jaře vydala své debutové album SVĚTLO VE TMĚ a už dnes se dá považovat za objev letošního roku.

Svoji pěveckou kariéru nastartovala DEBBI hitem Touch The Sun, který se stal nejhranější skladbou roku 2011 v českém éteru a zároveň získal prestižní ocenění Anděl v kategorii Skladba roku. Druhým hitem se stala její letní píseň La, La a zároveň zpěvačka vokálně vypomohla rapperovi Lipovi v jeho songu Ležím v Tvé blízkosti. A i tato skladba dosáhla mimořádných úspěchů. Téměř okamžitě se stala velkým internetovým a následně i rádiovým hitem, čímž se DEBBI se svým nezaměnitelným „nemocným“ hlasem nastálo zabydlela v nejvyších rotacích českých i slovenských rádií.

debbiposer

Její poslední album „Love, Logic And Will“ v čele s hitovou baladou „You Take Me There“ bylo skvěle přijato kritikou i fanoušky a následně bylo nominováno v hudebních cenách Anděl na Album roku 2013. Loni na podzim byla Debbi hostem prestižní koncertní série TV Óčko „G2 Acoustic Stage“, jehož záznam byl následně vydán i na CD+DVD.

Video:

You Take Me There:


Acoustic:

Vstupenky: 5. 11. https://goout.cz/cs/listky/debbi-with-special-guest-jelen/fhc/
6. 11. https://goout.cz/cs/listky/debbi-with-special-guest-jelen/ghc/

 

Taneční magazín

 

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..