Red Bull BC ONE CZ/SK Cypher

Významný bboy battle proběhne v květnu! Jedinečná příležitost! Probojujte se do světového battlu, reprezentovat naši zemi může jen jeden!

 

24. května se v ultimátním prostoru Rock Opery v Praze uskuteční historicky první česko-slovenský Red Bull BC ONE Cypher. Do tohoto velmi očekávaného battlu se mohou přihlásit bboys z Česka i Slovenska a bojovat tak o postup do dalšího mezinárodního kola, kde se vítěz utká s šampiony jiných zemí. Na Prahu se řítí bboy bitva, kterou Česko ani Slovensko ještě nezažilo.

Jaká je historie Red Bull BC ONE?

Red Bull BC ONE je jedním z nejdůležitějších bboy eventů na světě, do kterého se každoročně přihlásí tisíce bboys. V kvalifikacích po celé planetě, které se nazývají „Cyphery“, bojují o postup do finále a titul absolutního šampiona. První světové finále Red Bull BC One se uskutečnilo před 10 lety ve švýcarském Bielu a postupně navštívilo Berlín, Sao Paolo v Brazílii, Johannesburg v Jižní Africe, Paříž, New York City, Tokio, Moskvu, Rio de Janeiro a jihokorejský Soul.

Podívej se na 10 let Red Bull BC One ve 127 vteřinách

http://www.redbull.com/cz/cs/stories/1331605699127/red-bull-bc-one-10-let-v-127-vte%C5%99in%C3%A1ch

Jak bude CZ/SK Cypher probíhat?

Program Red Bull BC ONE Cypheru je rozdělený do dvou dnů. V pátek 23. května proběhne kvalifikace do sobotního česko-slovenského finále, z níž vzejde osmička, která se v sobotu postaví proti osmi předvybraným tanečníkům – 4 z Česka a 4 ze Slovenska. Sobotní finále i páteční kvalifikace se uskuteční v prostoru Rock Opery v holešovické tržnici.

Na koho se můžeš těšit?

Lokální bboys bude hodnotit porota ve složení Lil G (Venezuela), Kleju (Polskee Flavour) a Robin (Top 9, Rusko). Při battlech zahraje špičkový DJ Smirnoff z Ruska a večerem provede dvojice ostřílených speakrů Pablo a Osťo ze Slovenska. Proslýchá se, že afterparty zahraje legendární DJ Skeme Richards z USA. Nechte se překvapit.

Co je ve hře?

Vítěz Red Bull BC ONE CZ/SK Cypher bude bývalou federaci reprezentovat na východo-evropském finále. Tam bude mít šanci bojovat o postup do světového finále, které se letos uskuteční na konci listopadu v Paříži.

Kde sehnat lístek?

Lístky jsou k dostání v síti předprodeje Ticketportal: http://www.ticketportal.cz/event.aspx?id=132509

PrintAd_10x10_01cmyk

 

Taneční magazín

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..