Nejsledovanější video? Pole dance

Tanečnice Jenyne Butterfly vede

 

 

 

 

Jedno z  nejsledovanějších  tanečních videí vůbec je jednoznačně pole dance slavné Jenyne Butterfly. Drží si rekord –  přes čtyři miliony shlédnutí!

JENYNE vyrůstala ve Washingtonu. Už jako malá věděla, že pár let, které strávila navštěvováním kurzů gymnastiky, by mohly ovlivnit celý její život.  Kolem 18-ti let objevila tanec u tyče a  uvědomila si svou opravdovou vášeň pro  tanec, sport, cvičení, vystoupení a soutěže. Jenyne v té době studovala interiérový design a architekturu na vysoké škole, ale brzy pochopila, že by  mohla svou  kreativitu vložit do něčeho více zábavného  i fyzicky náročného.

Bez názvu

Kostýmy, make- up, hudba, vystoupení a pohled z výšky 30 stop, to všechno bylo až  příliš fascinující na to, aby  Jenyne pokračovala ve studiu. Rozhodla se odejít z vysoké  školy a soustředit se na své schopnosti v  zábavním průmyslu.  Následovaly  vzdušné akrobacie, tyče,  hedvábí, obruče, hrazdy, lana, houpací sítě.  Nikdy by si nedokázala ani představit, že bude žít ten  dětský sen, kdy „uteče z běžného života a připojí  se k cirkusu “ , dokud se tak  skutečně nestalo.

Odejít   do Las Vegas bylo konečné rozhodnutí a Jenyne  následovala  svou  nově zvolenou  kariéru v showbyznysu.

A  nyní je známá  pro svá show jako vzdušná akrobatka  po celém světě. Získala tituly  jako „Nejlepší Pole dance tanečnice Spojených států“, je   stříbrná medailistka ve světovém finále v Pole dance, vystupovala v show cirkusu „Cirque du Soleil“, „Dragone“, „Tiesto“,  hrála  ve filmech a videoklipech, stejně jako zdobila titulní stránky časopisů.

Bez názvur

Jenyne se stala  jednou z nejuznávanějších a nejvyhledávanějších tanečnic na tyči  na celém  světě. Pokračovala v růstu a rozvoji  Pole dance  a vytvořila  celý slovník nových figur a poloh.

Jenyne je  zářným příkladem toho, jak  používat  zařízení jako je například tyč  k pohybu a sebevyjádření, k tréninku těla a dokáže  téměř nemožné věci, ke kterým je třeba jen  zdravou tělesnou zdatnost.

Věří, že neuvěřitelné množství krásy spočívá ve vzepření se gravitaci  … toto cvičení zvedá vaše tělo i ducha zároveň. Ráda cestuje a setkává se s lidmi, které  povzbuzuje a učí, jak nalézt svá  vlastní křídla…

Taneční magazín

 

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..