Mysleli jste, že balet a cirkus nejde dohromady?

Čínský vzdušný balet je souhra elegance, síly a umění

 

 

 

 

Čínský vzdušný balet je souhra elegance, síly a umění

Jsou některá vystoupení, která jsou tak jedinečná, a to jak z hlediska jejich druhu i způsobu, jakým jsou prezentována, že člověk přestává dýchat.  Viděli jste už „The New Shanghai Circus“?  V současné době není nic, co by se i vzdáleně podobalo tomuto typu show, kde uvidíte dokonalost  techniky, vzrušující výkony, elegantní kostýmy, bezchybné provedení, poutavé  choreografie.  Přesnost účinkujících je  v každém  okamžiku  prostě úžasná. Show osloví stejně tak dospělé jako děti.

Vzdušný balet představuje eleganci, sílu a umění

Průzkumy, týkající se názorů na  čínské akrobaty, jakož i výsledky přehledu  v Branson Tourism staff Center, Korea,  dokazují, že se opravdu jedná o  výjimečnou show.

Většina dětí prožívá dvě hodiny strávené na vystoupení baletních umělců  jako nejdelší dvě hodiny svého života, jen velmi málo  představení je schopno udržet dětskou pozornost.Dalším důkazem jedinečnosti této show je, že děti  udrží pozornost od začátku představení až do konce, takže show si naplno užijí i dospělí. Úžas, který se zračí v dětských očích během představení, je radost pozorovat.

V show, kde každý výkon by byl vrcholným výkonem jiné show, se dá jen těžko hodnotit ten nejlepší. Snad vzdušný balet a akrobacie na židlích zanechá v divácích ten nejsilnější dojem, ale kdo ví.Při vzdušném baletu tančí baletka  na jedné ruce na tyči, upevněné ke stolu. Tento výkon je ztělesněním  síly, dovednosti, ale i elegance, dokonalé souhry s ostatními tanečníky.

Ohromující vystoupení se židlemi,  to je  koordinace, rovnováha a dovednost

Známé je artistické číslo se židlí, které předvádí jeden účinkujicí. Vystupuje postupně po celé řadě židlí, stojících na sobě. Divákům se tají dech.

Ale představte si osm židlí, které dosahují úctyhodné výšky a  šest mladých dam, které předvádí synchronizované akrobatické pohyby na  těchto židlích. Nabýváte dojmu, že výkon snad ani nemůže být z tohoto světa.

Ze zahraničních zdrojů, Korea

 

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..